ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H Audi επιλέγει τα Bridgestone Potenza Sport για τα μοντέλα επιδόσεων

(10/10/2024)
H Audi επιλέγει τα Bridgestone Potenza Sport για τα μοντέλα επιδόσεων

- Ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του Audi e-tron GT
- Έχει μικρή αντίσταση κύλισης για μεγάλες αυτονομίες
- Διαθέτει ένα μέγεθος και παράγεται στην Ιταλία

Ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του Audi e-tron GT

Η Bridgestone προτείνει ελαστικό ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες του Audi e-tron GT και άλλων υψηλών επιδόσεων ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Με το όνομα Potenza Sport το ελαστικό της Bridgestone έχει ειδικό σχεδιασμό, ενώ σύμφωνα με την μάρκα ελαστικών αποτελείται και από 55% ανακυκλώσιμα υλικά. Ο αντιπρόεδρος της Bridgestone Steven De Bock σε δηλώσεις του ανέφερε, ότι η ιαπωνική μάρκα ελαστικών έχει στόχο να κάνει με τον δικό της τρόπο την αυτοκίνηση πιο «πράσινη».

Έχει μικρή αντίσταση κύλισης για μεγάλες αυτονομίες

Το Potenza Sport της Bridgestone έχει εδική σχεδίαση πέλματος, με στόχο την όσο δυνατόν μικρότερη αντίσταση κύλισης, ενώ παίρνει και Α στον συγκεκριμένο δείκτη.  Αυτό βοηθάει τα ηλεκτροκίνητα να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο τις αυτονομίες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το e-tron GT της Audi, το οποίο μπορεί να κάνει κάπου κοντά στα 500χλμ. με μια φόρτιση.  Ακόμα το ελαστικό της Bridgestone έχει ειδική σχεδίαση στις ραβδώσεις για να αποβάλει το νερό στον δρόμο, κάτι που του έδωσε δείκτη Α στην πρόσφυση στο βρεγμένο.

Διαθέτει ένα μέγεθος και παράγεται στην Ιταλία

Το Potenza Sport είναι η πρώτη επιλογή της Audi για το γρήγορο ηλεκτρικό της, το οποίο για την ιστορία μπορεί να φτάσει σε ισχύ τους 646 ίππους. Το ελαστικό σε μεγέθη διαθέτει μια επιλογή, αφού έρχεται σε 265/35 R21 101XL Y (μπροστά) και 305/30 R21 104XL Y (πίσω), ενώ έχει καταγωγή από το εργοστάσιο της Bridgestone στη Ρώμη της Ιταλίας.

Mercedes
skoda