Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Audi σταματά να πουλάει diesel αυτοκίνητα στην Ολλανδία

Η Audi σταματά να πουλάει diesel αυτοκίνητα στην Ολλανδία

2.082 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2022)

Λόγω της μικρής ζήτησης για diesel μοντέλα η Audi πήρε την απόφαση να σταματήσει να πουλάει αυτοκίνητα με πετρελαιοκινητήρες στην Ολλανδία.

Τέλος τα πετρελαιοκίνητα Audi στην Ολλανδία

H Audi, μια εταιρεία από την οποία έχουμε δει ακόμη και V12 πετρελαίου, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει να προσφέρει νέα αυτοκίνητα με diesel κινητήρες στην Ολλανδία από την 1η Απριλίου. Η αιτία πίσω από αυτή την απόφαση είναι η συνεχής μείωση της ζήτησης που βλέπει για αυτοκίνητα με μοτέρ πετρελαίου στην χώρα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνεχίζει μόνο με βενζίνη, υβριδικά και ηλεκτρικά

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Audi θα πουλάει στην Ολλανδία μόνο αυτοκίνητα με TFSI κινητήρες είτε αυτά κινούνται αποκλειστικά με βενζίνη είτε κινούνται επίσης χάρη στη βοήθεια κάποιου υβριδικού συστήματος. Η φίρμα έχει αναπτύξει επίσης μια γκάμα ηλεκτρικών για να καλύψει τα θέλω των φίλων της.
 

Με επιλογές για κάθε γούστο τα νέα της μοντέλα

Η Audi πάντως θα συνεχίσει να διαθέτει τα μοντέλα της με κινητήρες βενζίνης και diesel στις υπόλοιπες αγορές, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια. Το νέας γενιάς A4 που βρίσκεται αυτή την στιγμή στα σκαριά είναι βέβαιο πως θα προσφερθεί και με diesel μοτέρ ενώ είναι σίγουρο επίσης πως στην γκάμα του θα δίνουν το παρών και ήπια υβριδικές και Plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
EPEKTASI EGGYHSHS