Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H θωρακισμένη Χ5.

H BMW τρόλαρε την Τesla για το Cybertruck!

14.018 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2019)

To αποτυχημένο πείραμα του Musk για να δοκιμαστεί η ανθεκτικότητα του Cybertruck έδωσε την αφορμή για το τρολάρισμα της BMW.


Η ΒMW δεν είχε ποτέ ισχυρή παρουσία στην κατηγορία των pick-up και σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το στρατόπεδο της φίρμας, αυτή είναι μια πραγματικότητα που δύσκολα θα αλλάξει αφού οι Βαυαροί δεν έχουν πρόθεση να μπουν στον χορό παρά τις ολοένα και περισσότερο αυξανόμενες πωλήσεις των pick-up παγκοσμίως.

Πάρα το γεγονός ότι δύσκολα θα δούμε κάποιο μοντέλο της ΒΜW ως ανταγωνιστή του νέου Tesla Cubertruck, η φίρμα από την Βαυαρία δεν δίστασε να τρολάρει την αμερικάνικη εταιρεία μέσω ενός σατυρικού tweet.

Συγκεκριμένα, η φίρμα πόσταρε μια εικόνα της νέας θωρακισμένης X5 Protection VR6 και σχολίασε πως προσφέρει «μεγάλη προστασία σε περίπτωση που χτυπηθεί με μια μεταλλική μπάλα» κάνοντας έτσι σαφή αναφορά στο αποτυχημένο πείραμα του Musk να τεστάρει την ανθεκτικότητα του Cybertruck πετώντας μια τέτοια μπάλα στο τζάμι του.

Ο Musk κατά την παρουσίαση του Cybertruck ισχυρίστηκε ότι έχει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά ακόμα και από μοντέλα της Porsche ενώ παράλληλα έχει εξαιρετικές δυνατότητες και σε off-road διαδρομές. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό που έχουν σκαλωτή πλατφόρμα, το Cybertruck βασίζεται χρησιμοποιεί monocoque από ανοξείδωτο ατσάλι. Το Cybertruck θα μπει σε παραγωγή το 2021.

Mercedes
ODIGOS AGORAS LINGLONG