Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η CUPRA παρουσιάζει το UrbanRebel Concept

2.010 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2021)

Το UrbanRebel είναι το νέο πρωτότυπο που έχει ετοιμάσει η CUPRA και μεταξύ άλλων δίνει μια πρώτη γεύση για την μελλοντική σχεδιαστική γραμμή ενός ηλεκτρικού οχήματος πόλης της μάρκας που θα ακολουθήσει!

Η CUPRA θα συμμετάσχει στην  Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου και επί τη ευκαιρία του μεγάλου αυτού γεγονότος θα δείξει στο κοινό το νέο αμιγώς ηλεκτρικό UrbanRebel Concept, από το οποίο μας έδωσε μία πρώτη «γεύση» μέσω teaser.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Όπως αναφέρει η εταιρεία το ολοκαίνουργιο πρωτότυπο κάνει την προεπισκόπηση της μελλοντικής γλώσσα σχεδιασμού ενός αστικού ηλεκτρικού οχήματος που η εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει το 2025. Ωστόσο λόγω του αγωνιστικού DNA, η εταιρεία αποφάσισε να εφαρμόσει πρώτα το όραμα ενός 100% ηλεκτρικού οχήματος σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με συναρπαστική εμφάνιση, όπως το Cupra UrbanRebel Concept.
 
Από τα όσα μπορούμε να διακρίνουμε από την εικόνα και το βίντεο που έχουμε στη διάθεσή μας, το μοντέλο στο μπροστινό μέρος έχει κάθετα τοποθετημένα φωτιστικά σώματα. Διαθέτει δύο πόρτες, ενώ πίσω έχει λάβει μία τεράστια αεροτομή που φιλοξενεί τα LED φώτα, μέρος των οποίων είναι και φωτισμένο λογότυπο της μάρκας στη μέση.
 
Το Cupra UrbanRebel Concept θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ψηφιακά την επόμενη εβδομάδα και όπως προαναφέραμε θα κάνει το ντεμπούτο του στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Μόναχο λίγες ημέρες αργότερα.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
CUSTOM VS MAXUS