Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Citroen δείχνει το μέλλον της παρουσιάζοντας νέο πρωτότυπο!

 Σχολιάστε 
1.391 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2024)
Βλέπετε το πρωτότυπο Oli.
2 Φωτογραφίες »

Βλέπετε το πρωτότυπο Oli.

- Δυναμική παρουσία της Citroen στην Έκθεση του Παρισιού.
- Αποκαλύπτει νέο πρωτότυπο, δείχνοντας το μέλλον της.
- Ντεμπούτο για τα ανανεωμένα C4 και C4 Χ.
- Παρών στο Παρίσι και το νέο C3 Aircross.

Δυναμική παρουσία της Citroen στην Έκθεση του Παρισιού

Η Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι πλησιάζει και η Citroen θα είναι παρούσα, έχοντας μαζί της πολλά από τα μοντέλα της που ήδη γνωρίζουμε. Ωστόσο, η γαλλική μάρκα αναμένεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά ένα νέο πρωτότυπο, το οποίο θα μας δώσει μία πρώτη ιδέα για τα μελλοντικά αυτοκίνητα που θα κατασκευάσει!

Αποκαλύπτει νέο πρωτότυπο, δείχνοντας το μέλλον της

Επί του παρόντος η Citroen δεν είπε πολλά για το πρωτότυπο. Ανέφερε ωστόσο πως το μοντέλο θα κατατάσσεται σε μία δημοφιλή κατηγορία των ευρωπαϊκών αγορών. Ως εκ τούτου οι περισσότερες πιθανότητες θέλουν το πρωτότυπο να πρόκειται είτε για ένα hatchback είτε για SUV, που θα τοποθετείται στην κατηγορία των μικρών ή των μικρομεσαίων.    

Ντεμπούτο για τα ανανεωμένα C4 και C4 Χ

Από κει και πέρα, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η Citroen θα αποκαλύψει τα ανανεωμένα C4 και C4 Χ. Αμφότερα θα φέρουν αλλαγές στα φώτα και στους προφυλακτήρες, όντας εμπνευσμένα από το concept Oli που παρουσιάστηκε πριν από δύο χρόνια.

Παρών στο Παρίσι και το νέο C3 Aircross

Από κει και πέρα, το νέο Citroen C3 Aircross θα κάνει επίσης το δημόσιο ντεμπούτο του στην έκθεση. Θυμίζουμε πως το μικρό SUV, όπως κι η αμιγώς ηλεκτρική του version, το e-C3 Aircross, ξεκίνησαν πρόσφατα την εμπορική τους διάθεση στην ελληνική αγορά, ανακοινώνοντας τις τιμές τους.

Mercedes
LEASING PICK UPS