Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το DS 7 Crossback E-Tense.

Η DS οδηγεί τη μείωση των ρύπων

1.692 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2020)

Έχοντας εφαρμόσει μία στρατηγική χρόνων και λαμβάνοντας μεγάλη βοήθεια από τη «ηλεκτρισμένη» γκάμα των μοντέλων της, η DS δηλώνει υπερήφανη καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση με τους χαμηλότερους ρύπους CO2 από όλες τις premium εταιρείες.


Η DS Automobiles έχει δεσμευτεί πλήρως για τη μετάβαση της κινητικής ενέργειας προς τον ηλεκτρισμό. Βασιζόμενη σε μια στρατηγική ηλεκτροκίνησης που καθιερώθηκε από το 2015, την γκάμα των μοντέλων της, αλλά και την εμπειρία που έχει αποκτήσει από τη συμμετοχή της στην Formula E, η μάρκα εργάστηκε προς  όφελος των πελατών αλλά και του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης των εκπομπών CO2 και φαίνεται πως πέτυχε τον στόχο της.
 
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η DS, βρίσκεται στην πρώτη θέση των premium εταιρειών με τους λιγότερους ρύπους αναφορικά με το πρώτο εξάμηνο του 2020. Σε αυτό το διάστημα η DS μετρά κατά μέσο όρο εκπομπές CO2 79,9 γρμ. / χλμ, τη στιγμή που στο ίδιο διάστημα κανένα άλλος premium κατασκευαστής δεν ξεπερνά τα όρια των 110 γρμ. / χλμ.
 
Κλείνοντας η γαλλική φίρμα υπογραμμίζει πως το αποτέλεσμα αυτό είναι προϊόν σκληρής δουλειάς στην έρευνα και την ανάπτυξη, που οδήγησε στο σχεδιασμό των DS 3 Crossback και DS 7 Crossback, τα οποία από το 2019 είναι διαθέσιμα με ηλεκτροκίνητες εκδόσεις. Το αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 Crossback E-Tense και το plug-in υβριδικό DS 7 Crossback E-Tense 4x4, που συνέβαλαν τα μέγιστα για αυτό το επίτευγμα.

Toyota
SEAT XENOIASTOI