Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Η ΒRABUS αύξησε την ιπποδύναμη της EQC από τα 408 άλογα, που αποδίδει εργοστασιακά, στους 420 ίππους.

H EQC της BRABUS

2.310 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2020)

Ακόμα ένα τείχος έπεσε. Η BRABUS παρουσίασε το πρώτο βελτιωτικό πακέτο της για ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Mercedes.


Η BRABUS είναι γνωστή για τα βελτιωτικά πακέτα που προσφέρει στα μοντέλα της Mercedes, από τα smart μέχρι και την GLS και τα κορυφαία υψηλών επιδόσεων AMG μοντέλα. Έφτασε όμως ο καιρός για να προσφέρει η BRABUS την πρώτη της βελτίωση σε αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, την EQC, ενισχύοντας τα σπορ χαρακτηριστικά του.

Η ΒRABUS αύξησε την ιπποδύναμη της EQC από τα 408 άλογα, που αποδίδει εργοστασιακά, στους 420 ίππους ενώ η ροπή φτάνει τώρα τα 830 Νm από τα 760 Nm χάρη στο E-PowerXtra kit που ετοίμασαν οι μηχανικοί της. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιπλέον ισχύς είναι διαθέσιμη μόνο στο mode οδήγησης Sport.

Λογικό και επόμενο ήταν η EQC να χρειάζεται τώρα μόλις 4,9 δευτερόλεπτα (αντί 5,1 δλ.) για να πετύχει το τεστ του 0-100χλμ./ώρα, ωστόσο η μέγιστη τελική ταχύτητα παραμένει στα 180 χλμ./ώρα.

Στο κομμάτι της εμφάνισης, η BRABUS προσφέρει στην EQC νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και πλαϊνές ποδιές αλλά μέχρι αυτή την στιγμή μόνο η καινούρια αεροτομή στο τέλος της οροφής και οι 20άρες ή 21 ιντσών ζάντες που παρουσιάζονται στις επίσημες φωτογραφίες γίνονται διαθέσιμες. Επιπλέον, το αυτοκίνητο λαμβάνει τα εμβλήματα του οίκου, ελαφρώς διαφορετικό πίνακα οργάνων, αλουμινένια πεντάλ κ.α.
 

HUYNDAI
Autotriti.gr