Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ferrari GTC4 Lusso
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ferrari GTC4 Lusso

Η Ferrari Lusso στη Κίνα

2.234 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2016)

Τα αποκαλυπτήριά της έκανε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Κίνας, η νέα Ferrari GTC4 Lusso, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των παρευρισκόντων.

Το νέο επίτευγμα της ιταλικής φίρμας, που ακούει στο όνομα GTC4 Lusso, πραγματοποίησε το εμπορικό του ντεμπούτο, στην έκθεση αυτοκινήτου στη Κίνα.

Ferrari GTC4 Lusso

Ferrari GTC4 Lusso

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Από ένα σχεδιαστικό μείγμα της Ferrari California και της 488, προέκυψε η νέα GTC4, με τη τιμή της να βρίσκεται στις 495.000 ευρώ.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ferrari στη Κίνα, Matteo Torre, δήλωσε πως οι εμπορικές επιτυχίες του 2016, έθεσαν τα θεμέλια, έτσι ώστε το 2017 να είναι μια ακόμη πιο επιτυχημένη χρονιά, καθώς γιορτάζεται και η 70ή επέτειος της ιταλικής φίρμας στη χώρα.
Επίσης υπογράμμισε πως τα αποκαλυπτήρια της GTC4 Lusso, είναι ένα ακόμη παράδειγμα, που αντιπροσωπεύει τους λάτρεις της Ferrari στη  Κίνα και συνεχίζει να εμπνέει με πάθος, τους ιθύνοντες της ιταλικής εταιρείας.
Στο μηχανολογικό κομμάτι, το τελευταίο 4θέσιο δημιούργημα από το Maranello, τροφοδοτείται από έναν V8, χωρητικότητας 3.9 λίτρων, απόδοσης 610 αλόγων.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Citroen