Η Ford Mustang California Special επέστρεψε με ρετρό καταβολές
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Ford Mustang California Special επέστρεψε με ρετρό καταβολές

5.202 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2023)

- Kουπέ ή κάμπριο.
- Ρετρό καταβολές μέσα και έξω από τη GT/CS του 1968.
- Ζάντες σε δύο σχέδια.
- Γκριζομπλέ εσωτερικό με δέρμα και ραφές.

Βασισμένη στην GT

Μία ακόμα έκδοση της 7ης γενιάς της Ford Mustang είναι πλέον διαθέσιμη, κάνοντας την αρχή από την αγορά των ΗΠΑ. Η νέα Ford Mustang California Special έκανε ντεμπούτο με ρετρό καταβολές μέσα και έξω, βασισμένη στην GT, ενώ θα προσφέρεται είτε ως κουπέ είτε ως κάμπριο.

Kουπέ ή κάμπριο

Η νέα GT California Special επιστρέφει ως μία έκδοση που θυμίζει την GT/CS του 1968. Όπως υποδηλώνει το όνομά της, βασίζεται στην GT. Όντας διαθέσιμη σε κουπέ και κάμπριο αμάξωμα με το εξατάχυτο χειροκίνητο ή το προαιρετικό αυτόματο δέκα σχέσεων, υιοθετεί ρετρό στοιχεία ως φόρο τιμής στην αυθεντικό GT/CS που συμπληρώνει 56 χρόνια ζωής. Ξεχωρίζει χάρη στις πινελιές Rave Blue στις μπροστινές εισαγωγές αέρα που πλαισιώνουν μια επανασχεδιασμένη μάσκα με οριζόντιες ράγες, οι οποίες με τη σειρά τους αντικαθιστούν το μοτίβο της κηρήθρας.

Ζάντες σε δύο σχέδια

Η Ford σκουραίνει επίσης τα πλαίσια των προβολέων και εφάρμοσε περισσότερες από αυτές τις πινελιές Rave Blue στα σήματα 5.0, GT και GT/CS. Υπάρχει επίσης ένα δίχρωμο αυτοκόλλητο που τρέχει στο κάτω μέρος του προφίλ, πάνω από τα μαρσπιέ, ενώ οι ζάντες 19 ιντσών διατίθενται σε δύο σχέδια. Στάνταρ είναι οι ζάντες Carbonized Grey διακοσμημένες με το λογότυπο GT/CS, ενώ προαιρετικοί είναι οι τροχοί Performance Pack.

Γκριζομπλέ εσωτερικό με δέρμα και ραφές

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, τα καθίσματα είναι ντυμένα με διάτρητο δέρμα Navy Pier και Ebony Black, ενώ βλέπουμε και τις ραφές Raptor Blue και Metal Grey, που είναι επίσης εμφανείς στα πάνελ των θυρών και στο ταμπλό. Η Ford ακολουθεί την ίδια λογική στην κεντρική κονσόλα και στο τιμόνι. Τις αλλαγές στρογγυλοποιούν τα μοναδικά πατάκια και το σήμα «California Special» στο ταμπλό, στην πλευρά του συνοδηγού.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
skoda