Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Genesis γίνεται μόνο ηλεκτρική μάρκα από το 2025

2.109 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2021)

Τέλος στους κινητήρες εσωτερικής καύσης θα βάλει από το 2025 η Genesis, καθώς η κορεατική μάρκα ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως θα γίνει μία αμιγώς ηλεκτρική μάρκα!

Σταματημό δεν έχουν οι εταιρείες που στρέφονται ολοένα και περισσότερο προς την ηλεκτροκίνηση. Τελευταία που «μπαίνει» στο χορό είναι η Genesis, η οποία ανακοίνωσε επίσημα πως από τα 2025 θα είναι μια αποκλειστικά ηλεκτρική μάρκα! Ωστόσο το πλάνο της premium μάρκας του Ομίλου Hyundai δεν σταματάει εκεί, καθώς ταυτόχρονα στοχεύει να γίνει 100 % μηδενική εταιρεία εκπομπών ρύπων έως το 2030 και ουδέτερη από άνθρακα έως το 2035.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Από κει και πέρα η Genesis δήλωσε πως αναπτύσσει για τα οχήματά της νέα συστήματα κυψελών καυσίμου που θα προσφέρουν ακόμα περισσότερη ισχύ και θα τα διαθέσει παράλληλα με καινοτόμα ηλεκτρικά συστήματα, τα οποία θα περιλαμβάνουν επίσης βελτιωμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου. Για να επιτύχει τους στόχους της, η Genesis θα δημιουργήσει μια γκάμα αποτελούμενη από τουλάχιστον οκτώ ηλεκτρικά μοντέλα, επιδιώκοντας να πουλάει 400.000 μονάδες ετησίως.
 
Μαζί με την ανακοίνωση η μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα και μία teaser εικόνα, κάνοντας την προεπισκόπηση αυτών των οκτώ ολοκαίνουργιων ηλεκτρικών, που εμφανίζονται να έχουν το γνωστό σχεδιασμό με τα διπλά φωτιστικά σώματα (Two Lines), τα οποία βλέπουμε πως σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν μέχρι και στα μπροστινά φτερά. Όπως μπορούμε να δούμε ανάμεσά τους υπάρχουν μοντέλα σεντάν και SUV, ενώ ίσως υπάρχει και ένα βάγκον (τέρμα αριστερά στην εικόνα). Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στα 8 νέα αυτοκίνητα δεν βρίσκεται το ήδη παρουσιασμένο αμιγώς ηλεκτρικό GV60.
 
Κατά τη διάρκεια της ζωντανής παρουσίασης (την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω), η Genesis πρόσθεσε ότι ένα από τα οχήματα της εικόνας θα έχει αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες και θα στερείτε μεσαίων κολόνων. Το ίδιο αυτοκίνητο θα έχει περιστρεφόμενα καθίσματα και προηγμένο φωτισμό. Η Genesis παρουσίασε επίσης ένα βελτιωμένο ηχοσύστημα.
 
Για τη μετάβασή της σε μια ουδέτερη από άνθρακα μάρκα έως το 2035, η Genesis θα καινοτομήσει σε ολόκληρο το φάσμα της παραγωγικής της αλυσίδας, ξεκινώντας από τις πρώτες ύλες, τα οχήματα και τα ανταλλακτικά, ενώ στη συνέχεια θα επεκταθεί σε όλα τα εργοστάσια και τις μονάδες παραγωγής της.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
Leasing