ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Google θα ρυθμίζει τα φανάρια της Αθήνας!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Google θα ρυθμίζει τα φανάρια της Αθήνας!

3.637 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2023)

Τα φανάρια στους δρόμους της Αθήνας θα συνδεθούν με την Google προκειμένου να ρυθμίζεται αυτόματα ο χρόνος στο «πράσινο» και στο «κόκκινο» ανάλογα με την κίνηση στους δρόμους.

autotriti team

Ψηφιακή Έκθεση: «Τώρα που τα Ηλεκτρικά γίνονται φθηνότερα από τα βενζινοκίνητα...»

Θα μπει τέλος στο μποτιλιάρισμα

Το μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας είναι σύνηθες φαινόμενο δυσκολεύοντας και εκνευρίζοντας τους εκατομμύρια πολίτες στις καθημερινές τους μετακινήσεις. Ωστόσο μία πρωτοποριακή συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής με τον κολοσσό της Google, η οποία  βρίσκεται προ των πυλών, στοχεύει να βάλει τέλος σε ένα ζήτημα που απασχολεί καθημερινά πολλούς οδηγούς.

Όπως έγινε γνωστό στην τελευταία Ημερίδα της Περιφέρειας Αττικής αναφορικά με τη διαχείριση του Κυκλοφοριακού φόρτου στην Αττική, στόχος της συνεργασίας με την Google είναι να βελτιώσει σημαντικά τη φωτεινή σηματοδότηση, ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να προσδώσει μεγαλύτερη ακρίβεια στην πληροφόρηση των οδηγών. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
SEAT LOYALTY