Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Honda αποκάλυψε το Prologue, το νέο της ηλεκτρικό SUV
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Honda αποκάλυψε το Prologue, το νέο της ηλεκτρικό SUV

3.129 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2022)

Η Honda αποκάλυψε το νέο της SUV, το οποίο έχει την ονομασία Prologue και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την General Motors.

Συνεργασία με την General Motors

Τον περασμένο Μάιο η Honda είχε δημοσιεύσει τις πρώτες teaser εικόνες του Prologue, η οποίες αποκάλυπταν αποκλειστικά το μπροστινό μέρος του επερχόμενου SUV. Σήμερα η ιαπωνική μάρκα προχώρησε στην πλήρη αποκάλυψη της εξωτερικής εμφάνισης του αμιγώς ηλεκτρικού SUV, το οποίο εξελίχτηκε σε συνεργασία με την General Motors, βασιζόμενο στην πλατφόρμα Ultium.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεταξόνιο στα 3.094 χιλιοστά

Στοχεύοντας στην αγορά των ΗΠΑ, το Prologue είναι σχεδιασμένο από το Honda Design Studio στο Λος Άντζελες και τοποθετείται πάνω από το CR-V στην γκάμα. Το μεταξόνιό του θα είναι στα 3.094 χιλιοστά, ενώ η Honda λέει πως έχει μήκος 4.877 χλστ. πλάτος 1.989 χλστ. και ύψος 1.643 χλστ.

Και σε τετρακίνητη έκδοση

Το Prologue πατάει σε ζάντες 21 ιντσών και εν γένει φέρει ένα στιβαρό σχεδιασμό, όντας βαμμένο σε λευκό χρώμα, Shore Pearl, το οποίο μάλιστα είναι αποκλειστικό, σύμφωνα με όσα λέει η εταιρεία. Στην πόρτα του χώρου αποσκευών βλέπουμε ολογράφως το όνομα της Honda και όχι το λογότυπο της μάρκας, ενώ το σήμα «AWD» αποκαλύπτει ότι το όχημα είναι εξοπλισμένο με δύο μοτέρ, αφού είπαμε πως μιλάμε για αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI YOKOHAMA AGORAZO
Fia