Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Honda έδειξε για πρώτη φορά το Civic Type R TCR
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Honda έδειξε για πρώτη φορά το Civic Type R TCR

2.179 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2022)

Τις πρώτες εικόνες του αγωνιστικού Civic Type R TCR δημοσίευσε η Honda, την ώρα που το μοντέλο συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης.

Πρώτες εικόνες

Η Honda Performance Development (HPD) έδειξε για πρώτη φορά, έστω και με καμουφλάζ,  το αγωνιστικό αυτοκίνητο Civic Type R TCR που αναπτύσσει παράλληλα με την JAS Motorsports.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση

Όπως ισχύει στο οδικό Civic Type R, έτσι και το αγωνιστικό Civic Type R TCR επωφελείται από μια ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση που ενσωματώνει νέα εξαρτήματα για αύξηση της κάθετης δύναμης, με το πιο προφανές να είναι η τοποθέτηση μιας πανύψηλης πίσω αεροτομής. Το αγωνιστικό TCR διαθέτει επίσης μια τροποποιημένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου 2,0 λίτρων κινητήρα από το Civic Type R.

Αναβαθμίσεις για τις ανάγκες των αγώνων

Οι αλλαγές που έχει δεχτεί το αγωνιστικό μοντέλο σε σχέση με το οδικό είναι φυσικά αρκετές και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την τοποθέτηση αναβαθμισμένων συστημάτων πέδησης και μετάδοσης κίνησης. Αναθεωρημένο είναι και το εσωτερικό, όπου έχει εγκατασταθεί μία νέα οθόνη, με δυνατότητα να εμφανίζει περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο στον οδηγό.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA