Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Honda σχεδιάζει νέα προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Η Honda σχεδιάζει νέα προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

1.999 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2024)

- Στο προσκήνιο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Σειράς 0 της Honda.
- Ετοιμάζονται ηλεκτρικά Jazz, Civic και άλλα μοντέλα.
- Με νέα σχεδίαση και ρετρό λογότυπο τα ηλεκτρικά της Σειράς 0.
- «Θα δουλέψουμε μόνοι μας για να φέρουμε προσιτά ηλεκτρικά», είπε ο επικεφαλής.

Στο προσκήνιο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Σειράς 0 της Honda

Τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που ετοιμάζει η Honda θα ανήκουν στην οικογένεια «Σειρά 0» και τα πρώτα από αυτά θα τα δούμε να παρουσιάζονται σταδιακά έως το 2030. Όπως έγινε γνωστό η Σειρά 0 θα ξεκινήσει με τους ηλεκτρικούς αντικαταστάτες για τα Civic και Jazz, αφού ο Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας παραδέχτηκε ότι «χρειάζεται πιο προσιτά ηλεκτρικά».

Ετοιμάζονται ηλεκτρικά Jazz, Civic και άλλα μοντέλα

Αφού λοιπόν η ηλεκτρική «Σειρά 0» της Honda αποκτήσει το ηλεκτρικό Jazz και το ηλεκτρικό Civic hatchback, στη συνέχεια η γκάμα θα επεκταθεί με ένα μοντέλο παραγωγής που θα βασίζεται στο concept Saloon και θα κάνει πρεμιέρα το 2026. Λίγο αργότερα θα ακολουθήσει ένα νέο μοντέλο σε SUV αμάξωμα. Από κει και μετά θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα που θα πολλαπλασιάσουν τις επιλογές, αλλά η εταιρεία δεν έδωσε κάποιο χρονοδιάγραμμα.

«Θα δουλέψουμε μόνοι μας για να φέρουμε προσιτά ηλεκτρικά», είπε ο επικεφαλής

Μιλώντας για το πλάνο της Honda στα ηλεκτρικά, ο Διευθύνων Σύμβουλος Toshihiro Mibe είπε σε Μέσα του εξωτερικού: «Για να αυξήσουμε τους όγκους των ηλεκτρικών, χρειαζόμαστε πιο προσιτά μοντέλα. Αποφασίσαμε να δουλέψουμε μόνοι μας για να αναπτύξουμε αρχικά ένα προσιτό ηλεκτρικό, αλλά έχουμε και άλλες εναλλακτικές στρατηγικές για να εκπληρώσουμε το στόχο μας».

Με νέα σχεδίαση και ρετρό λογότυπο τα ηλεκτρικά της Σειράς 0

Να θυμίσουμε πως τόσο το προαναφερόμενο concept Saloon, όσο και το Space-Hub minivan concept, σηματοδοτούν τα πρώτα οχήματα της νέας φιλοσοφίας της Honda για τα μοντέλα της «Σειράς 0». Η τελευταία θα φέρει μαζί της από τη νέα σχεδιαστική γλώσσα έως νέες τεχνολογίες μέσα στο αυτοκίνητο, όπως τεχνητή νοημοσύνη και πιο προηγμένο εξοπλισμό ασφαλείας. Τέλος, τα εν λόγω αυτοκίνητα θα φέρουν και το νέο ρετρό λογότυπο που παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία.

Autotriti.gr
5 PRAGMATA LINGLONG