Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Hyundai έδειξε το Ioniq 6 σε επίσημο σκίτσο

Η Hyundai έδειξε το Ioniq 6 σε επίσημο σκίτσο

1.546 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2022)

Το επερχόμενο Ioniq 6 παραμένει στο επίκεντρο της Hyundai με την κορεατική μάρκα να δίνει στη δημοσιότητα ακόμα ένα teaser!

Νέο teaser

Το σκίτσο του επερχόμενου ηλεκτρικού Ioniq 6 έδωσε στη δημοσιότητα η Hyundai, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο την teaser καμπάνια του αμιγώς ηλεκτρικού κορεατικού μοντέλου. Αν και η εικόνα δεν συνοδεύεται από επιπλέον πληροφορίες για το εξωτερικό μέρος, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το Ioniq 6 θα διαθέτει τη «σιλουέτα της νέας εποχής».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθούν και άλλα teaser

Μέχρι να φτάσουμε στην επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, το Ioniq 6 θα προβληθεί σε πρόσθετα teaser τις επόμενες ημέρες, με πλήρως αποκαλυπτικές εικόνες του εσωτερικού και του εξωτερικού να έρχονται μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτό πιθανότατα να σημαίνει ότι οι τεχνικές προδιαγραφές δεν θα αποκαλυφθούν επίσημα μέχρι τον Ιούλιο, πιθανώς στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μπουσάν.   

Παρόμοιες αναλογίες με το Prophecy

Όπως γνωρίζουμε το μοντέλο θα έχει σε μεγάλο βαθμό πολλές ομοιότητες με το Prophecy concept, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δοκιμαστικά αυτοκίνητα έχουν εντοπιστεί από κατασκοπευτικούς φακούς. Όπως φαίνεται το μοντέλο θα έχει παρόμοιες αναλογίες με αυτές των υβριδικών Ioniq, με μακρύ καπό, χαμηλή οροφή και μεγαλύτερους προβόλους σε σχέση με το πρωτότυπο Prophecy στο οποίο και βασίζεται. Παρότι 4θυρο, το πίσω μέρος θα έχει κουπέ σχεδιασμό, ενώ εγκατεστημένη θα είναι και μία μικρή αεροτομή προς ενίσχυση της αεροδυναμικής και κατ επέκταση της αυτονομίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Fia