Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Jaguar δημοσιοποίησε μια teaser φωτογραφία από το νέο crossover με το όνομα C-X17, βασισμένο στις F-Type και XJ και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο.

Η Jaguar δημοσιοποίησε μια teaser φωτογραφία από το νέο crossover με το όνομα C-X17, βασισμένο στις F-Type και XJ και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο.

H Jaguar παρουσιάζει το νέο της crossover

2.799 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2013)

Η Jaguar επιβεβαίωσε ότι στη Φρανκφούρτη θα παρουσιάσει επίσημα το πολυαναμενόμενο crossover της, με το όνομα C-X17, βασισμένο στις F-Type και XJ και κατασκευασμένο από αλουμίνιο.

Το νέο crossover αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 9 Σεπτεμβρίου στη Φρανκφούρτη, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου, γι αυτό κι η φίρμα δημοσιοποίησε μια teaser φωτογραφία, προκειμένου να μας προϊδεάσει για το πρώτο SUV της εταιρείας.Αναλυτικότερα, όπως «δείχνει» κι η εικόνα πρόκειται για ένα 5θυρο crossover με «διογκωμένα» πλαϊνά φτερά, απότομα κεκλιμένο παρμπρίζ μπροστά και μια αεροτομή στο πίσω μέρος. Επίσης, τα πίσω φωτιστικά σώματα παραπέμπουν στην F-Type, ενώ διακρίνεται και το εξέχον λογότυπο της αγγλικής μάρκας.Επιπλέον, επισημοποιήθηκε ότι και το εν λόγω crossover, όπως κι το επερχόμενο sedan της Jaguar θα είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και βασισμένα πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα PLA.Ως προς τα μηχανικά σύνολα, οι φήμες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο crossover θα τροφοδοτείται από έναν turbo 2,0 λτ. 4κύλινδρο κινητήρα, που αποδίδει 240 ίππους. Επίσης αναμένουμε ένα υπερτροφοδοτούμενο V6 3λιτρο μοτέρ 340 ίππων κι ένα 2,2 λτ. diesel. Σκέψεις εξάλλου υπάρχουν και για μια υβριδική έκδοση όπως η C-X75. Όλοι οι κινητήρες θα μεταφέρουν την κίνηση στον πίσω άξονα ή (ανάλογα με την έκδοση) και στους τέσσερις τροχούς.Τέλος, το λανσάρισμα του C-X17 προβλέπεται να γίνει μέσα στο 2015.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen