Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Την δική του Lamborghini Aventador κατασκεύασε ένας αγρότης.

Εύκολα μπορούμε να πούμε πως το μοντέλο είναι μία μικρότερης κλίμακας εκδοχή της πραγματικής Lamborghini Aventador

Στο εσωτερικό βλέπουμε να υπάρχουν δύο κόκκινα σπορ καθίσματα.

Σημαντική διαφορά υπάρχει στη μονάδα ισχύος.

Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από ένα κινητήρα μοτοσυκλέτας.

Η Lamborghini Aventador των φτωχών (+vid)

3.535 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2018)

Την δική του Lamborghini Aventador κατασκεύασε ένας αγρότης, το αποτέλεσμα της δουλειάς του όπως μπορούμε να δούμε και στο βίντεο της παρουσίασης είναι εξαιρετικό.

Εύκολα μπορούμε να πούμε πως το μοντέλο που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας είναι μία μικρότερης κλίμακας εκδοχή της πραγματικής Lamborghini Aventador, μίας και ο σχεδιασμός είναι ίδιος με αυτόν του ιταλικού Roadster.
 
Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εντυπωσιακή, καθώς εκτός από τα ειδικά κατασκευασμένα πάνελ του αμαξώματος, το μοντέλο έχει επίσης μια πλήρως αποσπώμενη hard top οροφή, η οποία μέσω ενός μηχανισμού «κρύβεται» πίσω από τα καθίσματα, ενώ το αμάξι είναι εξοπλισμένο ακόμα και με σύστημα ανάρτησης ρυθμιζόμενο καθ ύψος.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό βλέπουμε να υπάρχουν δύο κόκκινα σπορ καθίσματα αλλά και ένα σπορ τιμόνι με κόκκινη λεπτομέρεια, τα οπ[οία έρχονται σε απόλυτη συνάφεια με τους κόκκινους δείκτες των οργάνων μέτρησης.
Μία ωστόσο σημαντική διαφορά υπάρχει στη μονάδα ισχύος της ιδιαίτερης αυτής «Lamborghini», καθώς το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από ένα κινητήρα μοτοσυκλέτας, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να κινεί ικανοποιητικά το αυτοκίνητο το οποίο έχει μικρό βάρος.
 
Περισσότερα στοιχεία δεν υπάρχουν καθώς, ωστόσο βλέποντας το παρακάτω βίντεο θα δούμε ότι δεν παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο.  
 

Mercedes
NOS AXIZEI