Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Maserati παρουσίασε την Gran Cabrio Folgore Tignanello

2.331 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2024)
Η Maserati παρουσίασε την Gran Cabrio Folgore Tignanello
4 Φωτογραφίες »

- Έχει μοναδικό χρώμα εμπνευσμένο από κρασί
- Με βουργουνδί χρώμα κρασιού και μαύρες ζάντες
- Οι ξύλινες επενδύσεις στην καμπίνα θυμίζουν βαρέλια κρασιού
- Θα φτιαχτεί μόνο μια στον κόσμο

Έχει μοναδικό χρώμα εμπνευσμένο από κρασί

Η Maserati παρέα με Ιταλούς οινοποιούς, γιόρτασε τα 50 γενέθλια του κρασιού Tignanello από το Chianti της Τοσκάνης δημιουργώντας τη πρώτη και μοναδική Maserati Gran Cabrio Folgore Tignanello. Μηχανικά, δεν έχει αλλάξει τίποτα, αφού ακόμα φοράει τα τρία ηλεκτρικά μοτέρ της Gran Cabrio Folgore με συνδυαστική ισχύ τους 829 ίππους και τα 1.350 Nm και είναι ικανή να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2.8 δευτερόλεπτα, ενώ η μπαταρία χωράει 92,5 kWh και δίνει αυτονομία για 375 χλμ. με μια φόρτιση.

Με βουργουνδί χρώμα κρασιού και μαύρες ζάντες

Εμπνευσμένη από το κρασί Tigananelo, είναι βαμμένη σε βουργουνδί μεταλλικό χρώμα, ενώ η ιταλική εταιρεία το έχει συνδυάσει με μαύρες μεταλλικές ζάντες, μαύρα δισκόφρενα και οροφή. Το μόνο που ξεχωρίζει από αυτή τη διχρωμία του βουργουνδί με το μαύρο, είναι τα σήματα τα οποία έχουν βαφτεί στο χρώμα του χαλκού.

Οι ξύλινες επενδύσεις στην καμπίνα θυμίζουν βαρέλια κρασιού

Οι αλλαγές βέβαια δεν σταμάτησαν εκεί. Η Fuoriserie (πρόγραμμα τροποποίησης της Maserati) έκανε αλλαγές και στο εσωτερικό. Αρχικά τα καθίσματα αυτής της έκδοσης είναι φτιαγμένα από το υλικό Vegea, το οποίο μπορεί να έχει την όψη και την αίσθηση του δέρματος αλλά προέρχεται από αμπέλια. Ακόμα τα καθίσματα έχουν χαρακτηριστικό μπορντό χρώμα με ριγέ ραμμένες άσπρες λεπτομέρειες, ενώ το ξύλο μέσα στην καμπίνα θυμίζει τα βαρέλια στα οποία αποθηκεύτηκε το κρασί.

Θα φτιαχτεί μόνο μια στον κόσμο

Η μοναδική αυτή εμφάνιση, θα παραμείνει μοναδική αφού η Maserati ανακοίνωσε ότι θα βγει μόνο ένα μοντέλο με αυτό το παρουσιαστικό σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται να βρεθεί σε δημοπρασία στο Arts for All Gala στις 14 Ιουλίου, με τα κέρδη της πώλησης να πηγαίνουν σε φιλανθρωπίες.

TI YOKOHAMA AGORAZO
Autotriti.gr