Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η νέα γενιά της Mercedes-Maybach S-Class είναι καθ` οδόν.

Η Mercedes-Maybach S-Class στο δρόμο (+vid)

3.338 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2020)

Η νέα γενιά της Mercedes-Maybach S-Class είναι καθ` οδόν και ένα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την παρουσιάζει κυριολεκτικά στο δρόμο.

Φέροντας πλήρες καμουφλάζ η νέα γενιά της Mercedes-Maybach S-Class εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια που πραγματοποιούσε δοκιμαστικές διαδρομές. Το πλήρες καμουφλάζ δεν μας επιτρέπει να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα, ωστόσο η Maybach, όπως είναι φυσικό έχει τον ίδιο σχεδιασμό με την βασική έκδοση.
 
Στο εσωτερικό το γεγονός πως η Maybach θα αποτελέσει ένα από τα πιο πολυτελή οχήματα της Mercedes καθιστά βέβαιη την παρουσία ενός ψηφιακού πίνακα οργάνων και μίας οθόνης που θα φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Φυσικά παρών θα είναι μια προηγμένη σουίτα με συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού.
 
Κάτω από το καπό η Maybach θα είναι πιθανότατα η μόνη έκδοση της S-Class που θα διατίθεται με κινητήρα V12, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Παράλληλα διαθέσιμες θα είναι υβριδικές επιλογές συστημάτων κίνησης για τους αγοραστές που θέλουν μειωμένες εκπομπές ρύπων και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.
 
Η Mercedes-Maybach S-Class θα παρουσιαστεί λίγο αργότερα από το ντεμπούτο της κανονικής S-Class.
 
Δείτε το βίντεο  
 

Toyota
OPEL