Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Η Porsche 911 GT2 RS που έκανε νέο ρεκόρ στο Nurburgring δεν ήταν πλήρως εργοστασιακή όπως η AMG GT Black Series.

Η Μercedes αμφισβητεί το ρεκόρ της Porsche στο Ring

2.760 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2021)

Η 911 GT2 RS πήρε το ρεκόρ από την AMG GT Black Series, ωστόσο η Mercedes δεν θεωρεί πως η Porsche «έπαιξε» δίκαια.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις ισχυρότερες του κόσμου αφού περιλαμβάνει μάρκες όπως την VW, την Mercedes, την BMW, την Porsche και την Audi. Ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι μεγάλος αλλά, τουλάχιστον μπροστά στις «κάμερες», αναγνωρίζει η μία εταιρεία τις επιτυχίες της άλλης.


Η Mercedes-AMG GT Black Series.

Η Mercedes-AMG GT Black Series.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Αυτή την φορά ήταν η σειρά της Mercedes για να ποστάρει μια ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς social media που διαθέτει για να συγχαρεί την Porsche για το νέο της επίτευγμα. Βλέπετε, η μάρκα-μέλος του Volkswagen Group κατάφερε να πετύχει νέο ρεκόρ πίστας για αυτοκίνητα παραγωγής στο Nurburgring, αφήνοντας πλέον στην δεύτερη θέση την Mercedes-AMG GT Black Series που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην κορυφή σε αυτή την κατηγορία.

Η Mercedes πάντως φρόντισε να ενημερώσει το κοινό πως, ενώ η AMG GT Black Series ήταν πλήρως εργοστασιακή, η 911 GT2 RS χρειάστηκε να εξοπλιστεί με επιπλέον καλούδια από την σειρά Tequipment που διαθέτει αλλά και να εξοπλιστεί με Manthey Performance kit. Έριξε έτσι λίγη σκιά στον νέο κάτοχο του ρεκόρ…

Υπενθυμίζουμε πως η Mercedes ολοκλήρωσε την διαδρομή των 12,8 μιλίων σε 6 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα, ένας χρόνος άπιαστος για άλλα πλήρως εργοστασιακά μοντέλα. Η Porsche από την άλλη πλευρά χρειάστηκε 6 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα για την μικρότερη διαδρομή με μια road-legal 991 GT2 RS. Στο μέλλον μάλιστα ίσως η Porsche δοκιμάσει να κάνει έναν χρόνο και με την καινούρια γενιά και δούμε το χρονόμετρο να κατεβαίνει ακόμη περισσότερο.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL