Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Nio λανσάρει άμεσα νέα προσιτή μάρκα ηλεκτρικών για την Ευρώπη

Η Nio λανσάρει άμεσα νέα προσιτή μάρκα ηλεκτρικών για την Ευρώπη

1.940 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2023)

- Ετοιμάζεται για ακόμα πιο δυναμική παρουσία στην Ευρώπη η Nio.
- Η Alps θα είναι η πρώτη μάρκα που θα λανσάρει.
- Η Alps θα κάνει ντεμπούτο με τρία μοντέλα.
- Ετοιμάζεται και πιο «οικονομική» μάρκα με την ονομασία Firefly.

Θέλει ακόμα πιο δυναμική παρουσία στην Ευρώπη η Nio

Η Nio έχει μεγάλα σχέδια για την Ευρώπη και η κινεζική μάρκα... τρέχει με γοργούς ρυθμούς για να τα υλοποιήσει. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να λανσάρει μία νέα μάρκα, μέσω της οποίας θα προσφέρει στους Ευρωπαίους πιο προσιτά αυτοκίνητα, ενώ έχει στα σκαριά ακόμα μία μάρκα! Έχουν κατασκευαστεί ήδη τα πρώτα δοκιμαστικά πρωτότυπα της νέας μάρκας, που λειτουργεί με την κωδική ονομασία Alps. Firefly είναι το όνομα της δεύτερης μάρκας!

Η Alps θα είναι η πρώτη μάρκα που θα λανσάρει

Μιλώντας στα Μέσα ενημέρωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nio, William Li επιβεβαίωσε ότι η Nio είχε προχωρήσει αρκετά τη δεύτερη μάρκα «οικογενειακών αυτοκινήτων», σε σημείο που η κατασκευή των πρωτοτύπων του πρώτου της μοντέλου να έχει ξεκινήσει. Η νέα εταιρεία είναι γνωστή εσωτερικά με την κωδική ονομασία Alps (δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ονομασία της) και όπως προαναφέραμε, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δύο πρόσθετες νέες μάρκες που σχεδιάζει η Nio, ως μέρος μιας στρατηγικής επέκτασης στις παγκόσμιες αγορές, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και αυτή της Ευρώπης.

Η Alps θα κάνει ντεμπούτο με τρία μοντέλα

Ο William Li αποκάλυψε πως η νέα μάρκα θα είναι το mainstream παρακλάδι της Nio. Ως εκ τούτου η Nio με την έλευση της Alps (αν επιβεβαιωθεί αυτή η ονομασία) θα πουλάει πιο ακριβά και πιο πολυτελή αυτοκίνητα. Αναφορικά με τις διαφορές που θα έχουν στην τιμή τα μοντέλα της Nio και της Alps, ο Li θέλοντας να οριοθετήσει τη διαφορά είπε: «Δεν θα δείτε ένα μοντέλο Nio με τιμή κάτω από αυτή του ET5». Η τιμή του ΕΤ5 αρχίζει από 47.500 ευρώ σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές. Παράλληλα το υψηλόβαθμό στέλεχος της Nio είπε πως η Alps θα λανσάρει αρχικά τρία μοντέλα, με τις λιανικές πωλήσεις να προγραμματίζονται να πραγματοποιούνται μέσω ενός καναλιού απευθείας πωλήσεων που βασίζεται στο Διαδίκτυο.  

Ετοιμάζεται και πιο «οικονομική» μάρκα με την ονομασία Firefly

Οι μάρκες Nio και Alps θα υποστηρίζονται από μια τρίτη μάρκα, γνωστή με την κωδική ονομασία Firefly. Αυτή θα προσφέρει ακόμα πιο προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα και σχεδιάζεται για να ανταγωνιστεί τις δημοφιλείς μάρκες της ευρωπαϊκής αγοράς, που πουλάνε μεγάλο όγκο αυτοκινήτων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
Citroen