Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που η Lamborghini σταμάτησε να παράγει την LM002 και με αφορμή το λανσάρισμα της Urus, η ιταλική φίρμα θυμάται ένα από τα πιο τρελά μοντέλα που έφτιαξε ποτέ.

Το παρατσούκλι της LM002 ήταν «Rambo Lambo» και προέκυψε μέσω ενός στρατιωτικού πρότζεκτ που δεν προχώρησε.

Το πρώιμο SUV της φίρμας φόραγε τον V12 κινητήρα της Countach, ένα σύνολο 5,2 λίτρων και 450 ίππων.

Η LM002 ήταν η πρώτη Lamborghini με σύστημα τετρακίνησης.

Το πρόβλημα της εξωπραγματικής κατανάλωσης λύθηκε με ένα ντεπόζιτο 169 λίτρων.

Η Lamborghini LM002 διέθετε ένα πλήρως δερμάτινο εσωτερικό, με air-condition, high-end ηχοσύστημα τοποθετημένο σε κονσόλα στην οροφή, αλλά και ελαστικά Pirelli Scorpion φτιαγμένα ειδικά για αυτή.

Η «Rambo Lambo» (+video)

2.974 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2017)

Με αφορμή το επερχόμενο λανσάρισμα της Urus, η Lamborghini μας ξανασυστήνει με την LM002, θέλοντας να μας θυμίσει πως είναι αυτή που έφτιαξε πρώτη ένα «super SUV». Ας απολαύσουμε ένα από τα πιο «τρελά» μοντέλα που κατασκεύασαν ποτέ οι Ιταλοί…

Έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που η Lamborghini σταμάτησε να παράγει την LM002 και με αφορμή το λανσάρισμα της Urus που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου, η ιταλική φίρμα θυμάται ένα από τα πιο τρελά μοντέλα που έφτιαξε ποτέ.
 
Το παρατσούκλι της LM002 ήταν «Rambo Lambo» και προέκυψε μέσω ενός στρατιωτικού πρότζεκτ που δεν προχώρησε. Το πρώιμο SUV της φίρμας φόραγε τον V12 κινητήρα της Countach, ένα σύνολο 5,2 λίτρων και 450 ίππων. Ήταν η πρώτη Lamborghini με σύστημα τετρακίνησης.
   
Η Lamborghini LM002 διέθετε ένα πλήρως δερμάτινο εσωτερικό, με air-condition, high-end ηχοσύστημα τοποθετημένο σε κονσόλα στην οροφή, αλλά και ελαστικά Pirelli Scorpion φτιαγμένα ειδικά για αυτή. Το πρόβλημα της εξωπραγματικής κατανάλωσης λύθηκε με ένα ντεπόζιτο 169 λίτρων.
 
Η Lamborghini έβγαλε από το μουσείο το δικό της αντίτυπο της M 002. Έχει αριθμό σασί 12231 και έχει αναπαλαιωθεί πλήρως από το τμήμα Polo Storico. Ο λόγο που έρχεται ξανά στην επιφάνεια είναι γιατί η ιταλική φίρμα θέλει να μας θυμίσει πως ήταν η πρώτη που έφτιαξε ένα «super SUV». Αυτό που φοβόμαστε, πάντως, είναι πως η Urus δεν θα έχει την «τρέλα» της LM002…

Mercedes
KIA