Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Rolls-Royce παρουσίασε μια ειδική περιορισμένη έκδοση του Ghost

2.482 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2024)
Η Rolls-Royce παρουσίασε μια ειδική περιορισμένη έκδοση του Ghost
7 Φωτογραφίες »

- Το μοντέλο ονομάζεται Ghost Prism και θα κατασκευαστούν μόνο 120 αυτοκίνητα
- Εξοπλισμένο με έναν V12 twin-turbo κινητήρα, απόδοσης 571 ίππων
- Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα νέα χρώματα

Το μοντέλο ονομάζεται Ghost Prism και θα κατασκευαστούν μόνο 120 αυτοκίνητα

Το Ghost είναι το μικρότερο «entry-level» αυτοκίνητο της Rolls-Royce και πρόσφατα, η βρετανική μάρκα παρουσίασε μια ειδική, περιορισμένης παραγωγής, έκδοση του Ghost με την ονομασία Prism για να γιορτάσει τα 120α γενέθλια της. Αυτός είναι και ο λόγος που η Rolls-Royce είπε ότι θα κατασκευάσει μόλις 120 αυτοκίνητα αυτής της ειδικής έκδοσης, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν σύντομα καθώς πολλοί διάσημοι και ευκατάστατοι πελάτες αρέσκονται στο να αποκτούν αποκλειστικά μοντέλα.

Εξοπλισμένο με έναν V12 twin-turbo κινητήρα, απόδοσης 571 ίππων

Το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με έναν V12 twin-turbo κινητήρα 6,75-λίτρων απόδοσης 571 ίππων και 850 Nm ροπής. Επιπλέον, όσον αφορά το εσωτερικό θα προσαρμόζεται ανάλογα στα θέλω του κάθε ιδιοκτήτη, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο χρωμάτων, υλικών και επιλογών της μάρκας.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα

Το αυτοκίνητο επίδειξης της εταιρείας είχε γκρι Gunmetal χρώμα, το οποίο χρειάστηκε 16 ώρες γυαλίσματος στο χέρι και μια διαδικασία με τέσσερα στρώματα βαφής. Ένα γυαλιστερό μαύρο-γκρι φινίρισμα εφαρμόζεται στη μάσκα και το πορτμπαγκάζ, ενώ οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερες χρωματικές επιλογές, όπως το Forge Yellow, το Mandarin, και το Phoenix Red.

ford
ODIGOS AGORAS LINGLONG