Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Lexus LF-LA concept που δημιούργησε ο Yang Sun

Το Lexus LF-LA concept που δημιούργησε ο Yang Sun

Η Supra της Lexus

1.836 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2016)

Ένας σπουδαστής σχεδίου δημιούργησε ένα πρωτότυπο όχημα Lexus, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει το μελλοντικό sportscar της ιαπωνικής φίρμας.

Ο σπουδαστής σχεδίου, Yang Sun, χρησιμοποίησε το ταλέντο του και απεικόνισε το πώς οραματίζεται το επόμενο μοντέλο της Lexus. O Yang Sun άντλησε την έμπνευσή του από τα Lexus LFA και LC και δημιούργησε το μοναδικό Lexus LF-LA concept. Το σχέδιό του το δημοσίευσε στο προσωπικό του πορτφόλιο μαζί με τα διάφορα ενδιάμεσα βήματα μέχρι να φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα. 
Το πρωτότυπο όπως βλέπετε διαθέτει επιβλητική και πολύ δυναμική εμφάνιση, η οποία χαρακτηρίζεται από τις εκφραστικές καμπύλες και σίγουρα δεν απέχει από τη σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας, που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, ειδικά με την καινούρια γρίλια με σχέδιο από αδράχτι που έχει τοποθετήσει στα καινούρια της μοντέλα. Εξάλλου το πρωτότυπο που σχεδίασε ο Yang αναμφίβολα θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για το διάδοχο του LFΑ και έτσι θα μπορούσε η Lexus να αποκτήσει και αυτή τη δικιά της Supra.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA