ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H Toyota χρησιμοποίησε το Twitter, για να γνωστοποιήσει με διαδραστικό τρόπο τις διαδικασίες της παραγωγής του Auris hybrid στο Ηνωμένο Βασίλειο.

H Toyota «τιτιβίζει» την κατασκευή του Auris hybrid

3.063 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2013

Μέσω του Twitter, η Toyota θέλησε να ενημερώσει και να επικοινωνήσει διαδραστικά την κατασκευή του νέου υβριδικού Auris, το οποίο κατασκευάζει στο εργοστάσιό της στη Βρετανία.

 
Μια νέα εποχή ξεκινά για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, αφού πλέον επιθυμούν να «εισχωρήσει» ο υποψήφιος πελάτης στη γραμμή παραγωγής, ώστε απευθείας να διαμορφώνει άποψη για τον τρόπο κατασκευής και τα standards των εταιρειών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Toyota χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter) για να γνωστοποιήσει τις διαδικασίες της παραγωγής του Auris hybrid στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εξάλλου, όπως παραδέχονται όλοι οι ιθύνοντες, η on line επαφή των δυνάμει αγοραστών είναι η καλύτερη διαφήμιση για το επερχόμενο μοντέλο.

Πιο συγκεκριμένα η Toyota θα μεταδίδει εκατοντάδες tweets, που θα παρακολουθούν την παραγωγή ενός Auris με δύο κινητήρες (βενζίνης - ηλεκτρικού) από την πρώτη ύλη του χάλυβα στην παραγωγή ενός ολοκληρωμένου οχήματος και την παράδοσή του, από το εργοστάσιο της Toyota στο Burnaston.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ιαπωνικής φίρμας Scott Brownlee δήλωσε ότι επιθυμία της εταιρείας είναι να μεταφερθεί προς τα έξω η ποιότητα των αυτοκινήτων της Toyota και να «συνεργαστεί» με τους μελλοντικούς πελάτες σε ένα άλλο επίπεδο, πέραν των αντιπροσωπειών.

Τέλος, η Toyota ενημερώνει ότι μέσω του internet και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Youtube), θα μπορεί να βλέπει, όποιος ενδιαφέρεται, videos, συνεντεύξεις, φωτογραφίες και άλλα ενδιαφέροντα στιγμιότυπα και highlights της διαδικασίας.