Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε για πρώτη φορά την Supra χωρίς τα «αγωνιστικά» της χρώματα.

Η Toyota GR Supra Racing σε video

2.098 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2018)

Αν και δεν είναι αληθινά στιγμιότυπα, τα πλάνα αυτά δίνουν μια πιο ξεκάθαρη γεύση για το μυώδες αμάξωμα της GR Supra Racing Concept πάνω στην οποία θα στηριχθεί το μοντέλο παραγωγής. Δείτε την.

Μπορεί η Toyota να έφερε στην Γενεύη την αγωνιστική GR Supra Racing concept και όχι το μοντέλο παραγωγής, ωστόσο αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις ότι η κανονική Supra θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τοyota συζητά αυτήν την στιγμή για το αν θα παρουσιάσει την Supra στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ή σε κάποια ξεχωριστή δική της εκδήλωσή μέσα στο 2018.

Μέχρι τότε ωστόσο, η Τoyota παρουσίασε το πρώτο βίντεο για την GR Supra Racing concept, αν και δυστυχώς δεν πρόκειται για αληθινά στιγμιότυπα αλλά ψηφιακά. Έτσι παίρνουμε μια πρώτη γεύση για την παρουσία του concept στο δημοφιλές videogame Gran Turismo Sport που θα βγει στην αγορά τον Απρίλιο.
 
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε για πρώτη φορά την Supra χωρίς τα «αγωνιστικά» της χρώματα, με το μυώδες αμάξωμα της να αποκαλύπτεται στο σύνολο του.

Δείτε το βίντεο. 

Mercedes
LEASING COURIER VS CITAN