Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Η Toyota έφτιαξε πίτσες και κρουασάν σε φούρνο... υδρογόνου!

1.396 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2024)
Η Toyota έφτιαξε πίτσες και κρουασάν σε φούρνο... υδρογόνου!
4 Φωτογραφίες »

- Η Toyota έφτιαξε τον πρώτο πέτρινο φούρνο ο οποίος λειτουργεί με υδρογόνο
- Πειραματίζεται σε μεγάλο βαθμό με το υδρογόνο
- Θέλει να τρέξει στο Le Mans με υδρογονοκίνητο η Toyota

Η Toyota έφτιαξε τον πρώτο πέτρινο φούρνο που λειτουργεί με υδρογόνο

Τι και αν παράγει παραπάνω από 11 εκατομμύρια αυτοκίνητα τον χρόνο, η Toyota ακόμα βρίσκει χρόνο να μας εκπλήξει με νέες εφευρέσεις και καινοτομίες. Μια από αυτές, είναι και ο πρώτος πέτρινος φούρνος που λειτουργεί με υδρογόνο. Ο φούρνος δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Rinnai για να φτιάχνει πίτσες και κρουασάν για τους επισκέπτες του Japan Mobility Show. Μάλιστα έχει τόση επιτυχία που παρότρυνε την Toyota να φτιάξει και άλλες τέτοιες οικιακές συσκευές. Ο ίδιος ο φούρνος τώρα χρησιμοποιείται για να ταΐζει το ανθρώπινο δυναμικό της μάρκας.

Πειραματίζεται σε μεγάλο βαθμό με το υδρογόνο η Toyota

Όλα αυτά βέβαια μόνο περίεργα δεν είναι για την Toyota, αφού είναι από τις λίγες εταιρείες που πειραματίζονται με εναλλακτικά καύσιμα και έχει ταχθεί πλήρως στα ηλεκτρικά. Η μάρκα άλλωστε παράγει το Mirai, το οποίο χρησιμοποιεί κυψέλες υδρογόνου για να κινηθεί, ενώ πρόσφατα είδαμε τα GR Yaris και GR Corolla να κινούνται με υδρογόνο σε αγώνες.

Θέλει να τρέξει στο Le Mans με υδρογονοκίνητο η Toyota

H Toyota θέλει να συμμετάσχει μέχρι το 2030 στη νέα κατηγορία του Le Mans για υδρογονοκίνητα με μια έκδοση του GR H2 Racing concept που έχει ήδη κάνει ντεμπούτο.

test center
PEUGEOT