Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Δείτε τι ετοιμάζει η Toyota για το μέλλον και πως θα αντιμετωπίσει τις περιβαλλοντικές προκλήσεις μέχρι το 2050.

Δείτε τι ετοιμάζει η Toyota για το μέλλον και πως θα αντιμετωπίσει τις περιβαλλοντικές προκλήσεις μέχρι το 2050.

Η Toyota το 2050

2.262 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2016)

Η Περιβαλλοντική Πρόκληση 2050, που η Toyota ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό, αποτελείται από έξι ξεχωριστές “προκλήσεις”. Ας τις δούμε μία προς μία.

Η Περιβαλλοντική Πρόκληση 2050, που η Toyota ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό, αποτελείται από έξι ξεχωριστές “προκλήσεις” που καλύπτουν κάθε πτυχή της δραστηριότητάς της, την διερεύνηση νέων προϊόντων και τεχνολογιών της, και το ρόλο της, ως συντονιστή ατόμων και κοινωνιών για την γνώση και βελτίωση του φυσικού κόσμου γύρω τους.
Πρόκληση 1
Νέο όχημα με μηδενικές εκπομπές CO2. Η πρόκληση, Νέο Όχημα με Μηδενικό CO2, είναι να μειώσουν τις εκπομπές CO2 των οχημάτων κατά 90 τοις εκατό ως το 2050, σε σύγκριση με τα επίπεδα που είχαν το 2010. 
Για να το επιτύχουν αυτό, θα κάνουν τα μοντέλα συμβατικού καυσίμου πιο ενεργειακά αποδοτικά, και θα προάγουν την ανάπτυξη οχημάτων νέας γενιάς με χαμηλές ή μηδενικές εκπομπές άνθρακα, συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών, επαναφορτιζόμενων υβριδικών, ηλεκτρικών και οχημάτων κυψελών καυσίμου.
Αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν καθαρότερα, εναλλακτικά καύσιμα φέρνουν αποτέλεσμα μόνο όταν διαδίδονται στο κοινό σε μεγάλο πλήθος, έτσι εργάζοντε ώστε να τα καταστήσουν ευρέως διαθέσιμα και να ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη της υποδομής - σταθμούς πλήρωσης και επαναφόρτισης για παράδειγμα - που απαιτείται για την υποστήριξη της χρήσης τους.
Πρόκληση 2 
Μηδενικές Εκπομπές CO2 σε Όλη τη Διάρκεια Ζωής. Με την πρόκλησή μας, Μηδενικές Εκπομπές CO2 σε Όλη τη Διάρκεια Ζωής, στην Toyota θέλουν να κάνουν περισσότερα από το να εξαλείψουν απλώς τις εκπομπές C02 που παράγονται κατά την κατασκευή των οχημάτων και κατά την οδήγηση αυτών.
Θέλουν να εξαλείψουν τις εκπομπές άνθρακα από την κατασκευή των υλικών και εξαρτημάτων που χρησιμοποιούμε, από τις δραστηριότητες διακίνησής μας και από τις μεθόδους απόρριψης και ανακύκλωσης όταν τα οχήματά μας φτάνουν στο τέλος της ζωής τους.
Για να το επιτύχουν αυτό θα εργαστούν πάνω σε περιβαλλοντικά φιλικότερα σχέδια που χρησιμοποιούν πρώτες ύλες με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε άνθρακα και λιγότερα εξαρτήματα. Θα κάνουν καλύτερη χρήση των βιοσυστατικών από ανανεώσιμες πηγές και θα καταστήσουν ευκολότερη την αποσυναρμολόγηση και ανακύκλωση των οχημάτων.
Πρόκληση 3
Μηδενικές Εκπομπές CO2 Εργοστασίων. Τα αυτοκίνητα δεν δημιουργούν εκπομπές CO2 μόνο όταν οδηγούνται, αλλά και κατά την κατασκευή τους στα εργοστάσια. Για να βοηθήσει η Toyota στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής, έχει δημιουργήσει μια στρατηγική για να επιτύχει μηδενικές εκπομπές CO2 στα εργοστάσια παραγωγής της, εστιάζοντας στις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν και μεταπηδώντας σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Θα επανεξετάσουν τις παραγωγικές μας διεργασίες ώστε να τις κάνουν βραχύτερες, με αποτέλεσμα την παραγωγή μικρότερης ποσότητας CO2. Θα κάνουν τις εγκαταστάσεις μας πιο ενεργειακά αποδοτικές και θα υιοθετήσουν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως είναι ο ήλιος και ο άνεμος, και ενέργεια χαμηλή σε άνθρακα, όπως είναι το υδρογόνο.
Πρόκληση 4
Ελαχιστοποίηση και Βελτιστοποίηση της Χρήσης Νερού. Οι ανάγκες του κόσμου μας σε νερό αυξάνονται ραγδαία, έτσι είναι ζωτικής σημασίας να διαφυλάξουμε την ύπαρξή του περιορίζοντας την ποσότητα που χρησιμοποιούμε κατά την κατασκευή των προϊόντων μας. Αυτό κάνει και η Toyota. Πως; Ανακυκλώνοντας όσο περισσότερο μπορεί. Έχει ξεκινήσει να συλλέγει το νερό της βροχής στα εργοστάσια παραγωγής ώστε να περιορίσει την ποσότητα που τα εργοστάσιά αντλούν από το έδαφος ή το δημόσιο δίκτυο.
Επίσης η Toyota έχει αναπτύξει μεθόδους καθαρισμού ώστε το νερό που χρησιμοποιεί να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά, ή να επιστρέφει με ασφάλεια στο τοπικό δίκτυο παροχής. Καθώς το υδάτινο περιβάλλον διαφέρει παρασάγγας στις περιοχές του κόσμου, θα φροντίσει να παίρνει μέτρα κατάλληλα για τις εκάστοτε τοπικές ανάγκες.
Πρόκληση 5
Δημιουργία Κοινωνίας και Συστημάτων Βασισμένων στην Ανακύκλωση. Οι αυξανόμενοι πληθυσμοί, η οικονομική ανάπτυξη και η επιθυμία για πιο άνετους τρόπους ζωής, όλα ασκούν αυξανόμενη πίεση στους φυσικούς πόρους και δημιουργούν περισσότερα απορρίμματα. Η Toyota θέλει να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση μιας ιδανικής κοινωνίας ανακύκλωσης πόρων, εργαζόμενη σε τέσσερις θεμελιώδεις τομείς: χρησιμοποιώντας περισσότερα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, σχεδιάζοντας και χρησιμοποιώντας εξαρτήματα μακράς διαρκείας, αναπτύσσοντας πιο αποδοτικές και ενδελεχείς τεχνολογίες ανακύκλωσης, και χρησιμοποιώντας περισσότερα από τα υλικά που ανακτώνται όταν ένα όχημα απορρίπτεται ώστε να κατασκευάσει νέα.
Πρόκληση 6
Η Δημιουργία μιας Μελλοντικής Κοινωνίας σε Αρμονία με τη Φύση. Για να διατηρήσει και να βελτιώσει την συνύπαρξή μας με τη φύση, πρέπει να διαφυλάξει τα δάση μας και τα υπόλοιπα πλούσια οικοσυστήματα.
Εκτελεί λοιπόν έργα – μικρά και μεγάλα – σε ολόκληρο τον κόσμο, σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησής της, για την υποστήριξη του στόχου της για τον "εμπλουτισμό των ζωών και των κοινοτήτων" διοργανώνοντας αναδασώσεις και φυτεύσεις δένδρων, πράσινα αστικά περιβάλλοντα και άλλες περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες τόσο στα εργοστάσιά μας όσο και εκτός.
Σκοπός της Toyota είναι να χρησιμοποιήσει τη γνώση που αποκόμισε ώστε να παίξει ενεργό ρόλο στην βελτίωση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και την δημιουργία επίγνωσης, ώστε να βοηθήσει να δομηθεί μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι ζουν σε αρμονία με τον φυσικό κόσμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
VITO POSO KALO EINAI