Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το mode οδήγησης Neve θα είναι ένα από τα άλλα 5 τέτοια: Strada, Sport, Corsa, Terra και Sabbia, το καθένα για άλλη επιφάνεια και τρόπο οδήγησης.

H Urus στο χιόνι (+vid)

2.021 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2017)

Λίγο καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση της, η Lamborghini παρουσιάζει στο κοινό το mode Neve της Urus για μεγάλες συγκινήσεις ακόμα και στο χιόνι.

Δύο περίπου εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίαση της Laborghini Urus, η ιταλική φίρμα παρουσίασε μέσω ενός video το mode Νeve( χιόνι) του νέου της μοντέλου. Λίγες μέρες πριν είχε κάνει την αρχή το mode Sabbia (χώμα) που έδειχνε το SUV στην έρημο να ανεβοκατεβαίνει τους αμμόλοφους χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σχεδιασμένο να προσφέρει «μέγιστο έλεγχο ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες», το mode Neve έχει δοκιμαστεί ευρέως σε συνθήκες όπου η θερμοκρασία φτάνει σε βαθμούς Κελσίου υπό του μηδενός. Περνώντας αυτές τις δοκιμασίες, το Νeve δουλεύει σε συνεργασία με το σύστημα τετρακίνησης, πετυχαίνοντας σύμφωνα με την μάρκα, «τις καλύτερες εμπειρίες στο χιόνι». Το mode οδήγησης Neve θα είναι ένα από τα άλλα 5 τέτοια: Strada, Sport, Corsa, Terra και Sabbia, το καθένα για άλλη επιφάνεια και τρόπο οδήγησης.
Οι φήμες λένε ότι το μοτέρ του Urus θα είναι biturbo χωρητικότητας 4,0 λτ. με απόδοση που θα κυμαίνεται κοντά στους 650 ίππους. Η πλατφόρμα λέγεται ότι δεν θα είναι καινούρια αλλά θα πρόκειται για την MLB Evo του VW Group που χρησιμοποιούν μοντέλα όπως το Audi Q7, η Cayenne κ.α με λίγες απαραίτητες τροποποιήσεις.

Δείτε το video.
 

Mercedes
NOS AXIZEI