ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η VW ακόμα πιστεύει σε ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον

(18/10/2024)
Η VW ακόμα πιστεύει σε ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον

- Η VW θα συνεχίσει να πουλάει μοντέλα με θερμικούς κινητήρες για όσο υπάρχει ζήτηση
- Σύμφωνα με τον υπεύθυνο πωλήσεων της μάρκας το μέλλον είναι ηλεκτροκίνητο
- Στη σχεδίαση τα ηλεκτρικά της VW θα μοιάσουν με τα μοντέλα εσωτερικής καύσης

Η VW θα συνεχίσει να πουλάει μοντέλα με θερμικούς κινητήρες για όσο υπάρχει ζήτηση

Η Volkswagen μπορεί να πιστεύει ακόμα σε ένα μέλλον ηλεκτροκίνησης, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της τα μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Σύμφωνα μάλιστα με τον υπεύθυνο πωλήσεων της μάρκας Martin Sander, η VW θα συνεχίσει να πουλάει μοντέλα με θερμικούς κινητήρες, για όσο υπάρχει ζήτηση ακόμα στην αγορά. Ακόμα τόνισε, οτι κανείς δεν μπορεί να βάλει ημερομηνία λήξης στην παραγωγή μοντέλων με θερμικούς κινητήρες, αφού οι αγοραστές φαίνεται να τα προτιμούν.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο πωλήσεων της μάρκας το μέλλον είναι ηλεκτροκίνητο

Σε συνέντευξη του ο υπεύθυνος πωλήσεων της μάρκας, δήλωσε ότι η VW περιμένει την βοήθεια από τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, να προωθήσουν την ηλεκτροκίνηση. Σύμφωνα μάλιστα με τον Sander οι κατασκευαστές ήδη έκαναν τη δουλειά τους, επενδύοντας δισεκατομμύρια ευρώ στην εξέλιξη και την παραγωγή των ηλεκτροκίνητων, ενώ κάλεσε τις κυβερνήσεις να πάρουν τη σκυτάλη.

Στη σχεδίαση τα ηλεκτρικά της VW θα μοιάσουν με τα μοντέλα εσωτερικής καύσης

Η VW θα αλλάξει την νοοτροπία της όσον αφορά την σχεδίαση των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της, αφού αυτά θα υιοθετήσουν την σχεδιαστική γλώσσα αυτών με κινητήρες βενζίνης ή diesel. Μάλιστα, πληροφορίες λένε, οτι το νέο ID.2, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο αναμένεται να μοιάζει περισσότερο με τα μοντέλα θερμικών κινητήρων της μάρκας.

Toyota
LINGLONG SPORT MASTER 5 PRAGMATA