ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Ford Bronco με σιδερένιες ζάντες & χειροκίνητο κιβώτιο επιστρέφει

(18/10/2024)
To Ford Bronco Heritage Edition.

To Ford Bronco Heritage Edition.

- Επιστρέφει το βασικό Bronco για το Model Year 2025.
- Με τον τετρακύλινδρο EcoBoost 2,3 λίτρων το βασικό Bronco.
- Νέα χρώματα και επιπλέον πακέτα εξοπλισμού.
- Προηγήθηκε η αναβάθμιση του Bronco Sport.

Επιστρέφει το βασικό Bronco για το Model Year 2025

Η Ford ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην γκάμα του Bronco για το Model Year 2025 αρχής γενομένης από τις ΗΠΑ, μία από τις οποίες θα είναι η επιστροφή του βασικού μοντέλου, το οποίο είχε αποσυρθεί για το Model Year 2024. Η είδηση αυτή έγινε γνωστή μετά από τη δημοσίευση ενός επίσημου οδηγού παραγγελιών, ο οποίος επιβεβαίωσε την επιστροφή της βασικής έκδοσης.

Με τον τετρακύλινδρο EcoBoost 2,3 λίτρων το βασικό Bronco

Επί του παρόντος δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα χαρακτηριστικά, αλλά οι σιδερένιες ζάντες και το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι δύο από τα βασικά στοιχεία του πιο... σπαρτιάτικου Bronco. Σε ότι αφορά τον κινητήρα, κάτω από το καπό θα δεσπόζει ο τετρακύλινδρος EcoBoost 2,3 λίτρων, χωρίς να ξεκαθαρίζεται εάν θα υπάρχει και η επιλογή του ισχυρότερου V6 EcoBoost twin-turbo 2,7 λίτρων, που βρίσκονταν στην γκάμα των προηγούμενων βασικών Bronco. Αξίζει να σημειωθεί πως το βασικό Bronco θα μπορεί να συνδυαστεί και με το πακέτο Sasquatch.

Νέα χρώματα και επιπλέον πακέτα εξοπλισμού

Από κει και πέρα, η Ford ετοιμάζει και επιπλέον αλλαγές στην γκάμα του σκληροτράχηλου SUV της. Για παράδειγμα αποβάλει μία σειρά από χρώματα, όπως τα Cactus Grey, Iconic Silver, Hot Pepper Red Metallic Tinted Clearcoat, Peak Blue, Race Red και Yellowstone, ενώ προσθέτει τα Desert Sand, Marsh Grey και Ruby Red Metallic Tinted Clearcoat. Επίσης, στην γκάμα του μοντέλου υπάρχουν πολλά νέα πακέτα διαθέσιμα.

Προηγήθηκε η αναβάθμιση του Bronco Sport

Θυμίζουμε πως στο τέλος του καλοκαιριού, η Ford προχώρησε στην αναβάθμιση του Bronco Sport, το οποίο έγινε ακόμα πιο ικανό στο off-roading, ενώ έλαβε μεγαλύτερες οθόνες στην καμπίνα, όπως και περισσότερα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας.

Mercedes
GRIP MASTER TEST