Η VW ετοιμάζει Clubsport έκδοση για το Golf R!

 Σχολιάστε 
1.791 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2024)
Η VW ετοιμάζει Clubsport έκδοση για το Golf R!

- Επιβεβαίωσε την ανάπτυξη του μοντέλου στέλεχος της VW.
- Περιμένει την έγκριση για να μπει στην παραγωγή.
- Το ΔΣ της Volkswagen είναι αυτό που αποφασίζει για το Golf R Clubsport.
- Αναβαθμισμένο σε ανάρτηση και ισχύ σε σχέση με το Golf R.

Περιμένει την έγκριση για να μπει στην παραγωγή

Η Volkswagen ετοιμάζεται να παρουσιάσει το ανανεωμένο Golf R, το οποίο θα ακολουθήσει το GTI Clubsport, που είδαμε πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η γερμανική μάρκα μετά το Golf R να αποκαλύψει μία πιο σκληροπυρηνική έκδοσή του, που θα έχει την ονομασία VW Golf R Clubsport. Από τι εξαρτάται η έλευση του μοντέλου; Από το αν θα εγκριθεί για να μπει στην παραγωγή.

Επιβεβαίωσε την ανάπτυξη του μοντέλου στέλεχος της VW

Η είδηση αυτή δεν αποτελεί κάποια φήμη, το αντίθετο. Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της VW, Martin Hube, επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω. «Υπάρχει ένα άλλο ενδιαφέρον αυτοκίνητο στο οποίο εργαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Δουλεύουμε πάνω σε μία Clubsport έκδοση του Golf R», είπε ξεκάθαρα ο Hube κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Road & Track.

Αναβαθμισμένο σε ανάρτηση και ισχύ σε σχέση με το Golf R

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν αναφέρθηκαν, αλλά οι αναβαθμίσεις του σε σχέση με το τυπικό Golf R θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν νέα ρύθμιση της ανάρτησης, μειωμένο βάρος και αυξημένη ισχύ. Στο τρέχον Golf R η ισχύς του είναι στα 320 άλογα, ωστόσο δεν αποκλείεται το ανανεωμένο μοντέλο να είναι ακόμα πιο ισχυρό.

Το ΔΣ της Volkswagen αποφασίζει για το Golf R Clubsport

Σε κάθε περίπτωση, την τελική απόφαση για την έλευση ή όχι του VW Golf R Clubsport θα την πάρει το διοικητικό συμβούλιο της Volkswagen, το οποίο θα είναι αυτό που θα κρίνει εάν αξίζει να μπει στην παραγωγή ή όχι. Κάποιο χρονοδιάγραμμα σχετικά με το πότε θα παρθεί η τελική απόφαση δε δόθηκε, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως δε θα αργήσει . Ίσως κατά τα αποκαλυπτήρια του ανανεωμένου Golf R να υπάρξουν νεότερες πληροφορίες.   

FORD
moto