Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η VW συνεργάζεται με καναδικό κολοσσό για ανάπτυξη μπαταριών

Η VW συνεργάζεται με καναδικό κολοσσό για ανάπτυξη μπαταριών

1.159 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2022)

Δύο κολοσσοί -η VW και η Xanadu- από το χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας αντίστοιχα, ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την ανάπτυξη καλύτερων μπαταριών για τα ηλεκτρικά οχήματα της πρώτης.

Η VW ενώνει δυνάμεις με τη Xanadu

Η ανάπτυξη καλύτερων και πιο αποδοτικών μπαταριών στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι ένας ατελείωτος «αγώνας δρόμου» στον οποίο ουσιαστικά συμμετέχει κάθε μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία. Με τη σειρά της, η Volkswagen βρήκε την υποστήριξη στο πλευρό της καναδικής εταιρείας τεχνολογίας Xanadu, με σκοπό να εργαστούν από κοινού για την ανάπτυξη καλύτερων υλικών μπαταριών, που θα είναι ασφαλέστερα, ελαφρύτερα και πιο οικονομικά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πιο ακριβή και αποτελεσματική προσομοίωση των υλικών μπαταρίας

Η Xanadu είναι μία εταιρεία που εδρεύει στο Τορόντο και πραγματοποιεί έρευνες που εστιάζουν σε φωτονικούς κβαντικούς υπολογιστές που έχουν πρόσβαση σε Cloud, αναπτύσσοντας ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα για κβαντική μηχανική μάθηση και προσομοίωση κβαντικών φωτονικών συσκευών. Αν δεν μπερδευτήκατε μέχρι εδώ, να αναφέρουμε πως η VW θα χρησιμοποιήσει τη τεχνογνωσία της για να μειώσει το υπολογιστικό της κόστος και να επιταχύνει την υιοθέτηση κβαντικών υπολογιστών στις ομάδες έρευνας και ανάπτυξης για τις μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων. Στην ουσία, η αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να επιτύχει μία πιο ακριβή και αποτελεσματική προσομοίωση των υλικών της μπαταρίας.
 

Συνεργασία που «κρατάει» από παλιά

Στο παρελθόν, Volkswagen και Xanadu έχουν ξανασυνεργαστεί  σε διάφορες ερευνητικές δραστηριότητες που αφορούν την επιστήμη και την τεχνολογία των υλικών, καθώς και την τεχνολογία των μπαταριών, θέτοντας τα θεμέλια για τη μακροπρόθεσμη ερευνητική πορεία του προγράμματος. Σύμφωνα με τη συμφωνία, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη προηγμένων κβαντικών αλγορίθμων στην προσομοίωση υλικών μπαταριών, οι οποίοι θα επεξεργάζονται από κβαντικούς υπολογιστές επόμενης γενιάς της Xanadu.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS