ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Mercedes-AMG GT3 θα κάνει το αγωνιστικό της ντεμπούτο του χρόνου, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα 2016 FIA GT3 Championship.

Η Mercedes-AMG GT3 θα κάνει το αγωνιστικό της ντεμπούτο του χρόνου, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα 2016 FIA GT3 Championship.

Η αγωνιστική AMG GT

2.640 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2015)

Με το αγωνιστικό της ντεμπούτο να έχει προγραμματιστεί για του χρόνου και την επίσημη πρώτη της εμφάνιση να γίνεται σε λιγότερο από 2 εβδομάδες, παρουσιάζεται σήμερα η 1η εικόνα της Mercedes-AMG GT3.

Σε συνέχεια του προωθητικού σκίτσου, η Mercedes-AMG δημοσιεύει την πρώτη επίσημη εικόνα του νέου της αγωνιστικού οχήματος, της AMG GT3, που θα κάνει ντεμπούτο στη Γενεύη. Αντικαθιστά την SLS AMG GT3, γεογνός που δείχνει πως όντως η AMG GT είναι ουσιαστικά το διάδοχο μοντέλο της SLS AMG, παρόλο που η Mercedes το αρνείται.Κρίνοντας από τη φωτογραφία, η AMG GT3 δείχνει πολύ πιο «άγρια» από το μοντέλο που αντικαθιστά, χάρη στο φαρδύ της body kit. Προς το παρόν βλέπουμε μόνο την εμπρόσθια όψη του οχήματος, στην οποία φαίνονται οι αεροδυναμικές «περιποιήσεις» που έχει δεχτεί το αυτοκίνητο, ενώ η πίσω αεροτομή είναι τόσο μεγάλη, που φαίνεται και από μπροστά.Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα στη διάθεσή μας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος, αλλά λογικά η AMG GT3 θα πρέπει να φέρει μια «πειραγμένη» εκδοχή του 4λιτρου twin-turbo V8 μοτέρ του μοντέλου παραγωγής. Η Mercedes-AMG GT3 θα κάνει το αγωνιστικό της ντεμπούτο του χρόνου, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα 2016 FIA GT3 Championship.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI