Η μάρκα με τις λιγότερες βλάβες και το μικρότερο κόστος συντήρησης

23.434 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2021)

«Θέλω να μην σπάει και να μην χαλάει» λένε όσοι ψάχνουν για αυτοκίνητο. Ποιο είναι όμως η μάρκα με τις λιγότερες βλάβες και το μικρότερο κόστος συντήρησης; Στις 19 Ιανουαρίου μάθε όλες τις απαντήσεις και δες ποιοι κερδίζουν πλούσια δώρα!

Βλέπετε η αξιοπιστία αποτελεί βασικό παράγοντα που επηρεάζει σημαντικά την επιλογή ενός αγοραστή, βρισκόμενη πάντοτε ψηλά στις προτεραιότητές του. Αν δεν βγάζει βλάβες σαφώς και είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, όμως η αξιοπιστία έχει και άλλο δείκτη μέτρησης που είναι το κόστος συντήρησης. Αυτό αποτελεί ένα πολύ δελεαστικό στοιχείο για μια εταιρεία και αν συνδυάζει τα δύο παραπάνω τότε μιλάμε για εταιρεία που έχει καταφέρει να μπει στην καρδιά του κοινού.

Είναι σαφές πως κανένας κατασκευαστής δεν θέλει τα αυτοκίνητά του να «χαλάνε» ωστόσο αυτό δεν επιτυγχάνεται πάντοτε όπως μας έχει διδάξει ιστορικά η πορεία τους στην αγορά. Αντίθετα το χαμηλό κόστος συντήρησης δεν είναι κάτι που απασχολεί όλες τις εταιρείες και αυτό φαίνεται από την απόκλιση σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα.

Παραδοσιακά την καλύτερη εικόνα στους τομείς αυτούς εμφανίζει η Toyota εξακολουθώντας να αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας. Μαζί της μάχονται σθεναρά τα μοντέλα της Hyundai με επίκεντρο τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές συντήρησης και ακολουθούν η Honda και Nissan.

Είναι χαρακτηριστικό λοιπόν πως στη συνείδηση του κοινού -όπως αυτό επιβεβαιώνεται από την ψηφοφορία στη συγκεκριμένη ερώτηση-, τα Ιαπωνικά και Κορεατικά αυτοκίνητα είναι αυτά με τις λιγότερες βλάβες και το μικρότερο κόστος συντήρησης. Ετσι, στο φετινό Best Car υπάρχουν 13 αυτοκίνητα από τις δυο χώρες που διεκδικούν δικαιωματικά την ψήφο του κοινού στην συγκεκριμένη κατηγορία.
 
Μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα υποψήφια αυτοκίνητα της χρονιάς κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Σημειώστε πως, όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 1 από τα 2 σούπερ αυτοκίνητα (1 νέο Ford Kuga ή 1 νέο Peugeot e-208) δικό τους για 6 ολόκληρους μήνες ξεχνώντας ασφάλειες, φόρους, τέλη, χαράτσια και service, αφού είναι όλα πληρωμένα.

Ο διαγωνισµός-θεσµός τελείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ) ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζεται από «μεγάλα ονόματα» της αγοράς αυτοκινήτου και των υπηρεσιών-προιόντων αυτοκινήτου (Αutohellas Hertz, AVIN, Falken Hellas). To «Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς» και η «Αττική Οδός» στέκoνται µεγάλοι αρωγοί στο Best Car 2021. Επιπλέον το θεσμό υποστηρίζουν ως αρωγοί-δωροθέτες σηµαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς οι οποίες εστιάζουν, µε συγκεκριµένες δράσεις εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, στην προαγωγή της οδικής ασφάλειας!

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER