Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η εικόνα που βρίσκεται στο site της Zagato.

Η μυστηριώδης Lamborghini L595 Zagato

2.041 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2018)

Μία μυστηριώδης Lamborghini έχει κάνει την εμφάνισή της στην ιστοσελίδα της Zagato, η οποία έχει ονομαστεί «2018 Lamborghini L595 Zagato».

Πληροφορίες για το μοντέλο δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο όπως εύκολα γίνεται κατανοητό δεν βρέθηκε τυχαία στην ιστοσελίδα της φίρμας, με τις φήμες να αναφέρουν ότι πρόκειται για μία περιορισμένη ειδική έκδοση του coupe που έκανε την εμφάνισή του στο Concorso d Eleganza Villa d Este πριν από τέσσερα χρόνια.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το μοντέλο σε σύγκριση με την Lamborghini 5-95 Zagato ξεχωρίζει καθώς πρόκειται για ένα κάμπριο αυτοκίνητο, το οποίο κατά μήκος του αμαξώματος έχει ενσωματωμένους αεραγωγούς.
Όπως προαναφέραμε άλλες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο η προ τετραετίας Zagato, κατασκευάστηκε για να γιορτάσει η φίρμα την 95η επέτειο της, δίνοντας στο μοντέλο ένα V10 5,2 λίτρων κινητήρα που παράγει 570 ίππους και 537 Nm, που είχε ως αποτέλεσμα να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε ,4 δευτερόλεπτα πριν φτάσει σε μέγιστη ταχύτητα 325 χλμ./ώρα.
 
Αν λάβουμε υπ όψιν μας αυτό το σκεπτικό, δεν αποκλείεται το κάμπριο μοντέλο να αποτελεί μια ακόμα εορταστική μονάδα για τα 99 χρόνια ζωής της Zagato. Όπως και να έχει περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε τον επόμενο μήνα καθώς το Concorso d Eleganza Villa d Este θα λαμβάνει χώρα στις όχθες της λίμνης Κόμο όντας προγραμματισμένο για τις 25 Μαΐου.  

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO