Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Matthew Parson ωστόσο, προσπάθησε να δημιουργήσει ψηφιακά πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Countach.

Το ψηφιακό σχέδιο αυτό λαμβάνει πολύ φουτουριστική σχεδίαση.

Η νέα Countach;

2.575 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2017)

Ανεξάρτητος σχεδιαστής θέλησε να αναβιώσει την Lamborghini Countach με βάση τα σύγχρονα σχεδιαστικά πρότυπα. Τα κατάφερε;

H Lamborghini Countach ήταν από τα πρώτα supercars της ιταλικής φίρμας που εντυπωσίασε με την σχεδιαστική του γλώσσα γιατί ήταν για τα δεδομένα της εποχής πολύ πρωτοποριακή. Η Diablo που ακολούθησε μπορεί να αποτέλεσε σταθμό στην εξέλιξη των μοντέλων της μάρκας αλλά παρά ταύτα, δεν υιοθέτησε καλώς ή κακώς παρόμοια φουτουριστική σχεδίαση.

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής ονόματι Matthew Parson ωστόσο, προσπάθησε να δημιουργήσει ψηφιακά πως θα μπορούσε να μοιάζει η νέα Countach σε περίπτωση που η Lamborghini αποφάσιζε να προχωρήσει στην αναβίωση της.
 
Το ψηφιακό σχέδιο αυτό λαμβάνει όπως είναι λογικό πολύ φουτουριστική σχεδίαση σε συνδυασμό με πολλά γνώριμα χαρακτηριστικά της εταιρείας όπως τα φωτιστικά σώματα και την εξαιρετικά κεκλιμένη οροφή του. Το σχέδιο ξεχωρίζει επίσης για το καινοτόμο παρμπρίζ του, την αεροτομή αλλά και τις γνωστές Lamborghini ζάντες.

Πόσο μοιάζει όμως τελικά το σχέδιο αυτό στην παλιά Countach; Πού είναι ο κοφτερός πρόβολος και το εξωγήινο παλιό προφίλ;
 

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO