Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η νέα Porsche 911 Carrera Panamericana είναι μία και μοναδική!
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Porsche 911 Carrera Panamericana είναι μία και μοναδική!

1.957 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2022)

Η νέα Porsche 911 Carrera Panamericana είναι μία και μοναδική, έρχεται από το Μεξικό και αποτίει φόρο τιμής στην πρώτη παρουσία της μάρκας στο ομώνυμο ράλλυ «Carrera Panamericana», όπου συμμετείχε με μία Cabriolet 356 S το 1952.

Τιμά το αγωνιστικό παρελθόν της Porsche

Η Porsche αποκάλυψε σήμερα ένα μοναδικό μοντέλο το οποίο προέρχεται από το τμήμα της στο Μεξικό. Ονομάζεται Porsche 911 Carrera Panamericana και σκοπός της κατασκευής του είναι να τιμηθεί το ντεμπούτο της γερμανικής φίρμα στο ράλλυ «Carrera Panamericana», που αποτέλεσε για πολλούς ειδικούς το πιο απαιτητικό ράλλι ασφάλτου στον κόσμο τη δεκαετία του 1950.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με βάση τη νέα Porsche 911 Carrera S Cabriolet

Όντας βασισμένη σε μία Porsche 911 Carrera S Cabriolet του 2022, το αυτοκίνητο βάφτηκε σε μπλε μεταλλικό Gentian χρώμα για να ταιριάζει με τον πρόγονό του. Φέρει ζάντες 20 και 21 ιντσών, αλλά και τον αριθμό 11 στα πλαϊνά, για να θυμίζει ακόμα περισσότερο την αγωνιστική Porsche που συμμετείχε στο ράλλυ «Carrera Panamericana» το 1952.

Δερμάτινα καθίσματα στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα είναι καλυμμένα με γκρι δέρμα Crayon, ενώ το λογότυπο του ράλλυ Carrera Panamericana βρίσκεται κεντημένο στα προσκέφαλα, όπως και η ονομασία «La Carrera Panamericana».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO