ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο καλλιτέχνης απεικονίζει τη G-Class AMG με πολύ μικρές αλλαγές σε σχέση με το νέο μοντέλο.

Προς το παρόν, η Mercedes δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό με μια ισχυρή έκδοση της νέας G-Class.

Σε περίπτωση που η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσιζε να φέρει στην παραγωγή την ισχυρή έκδοση θα μπορούσε να την εξοπλίσει με το 4.0-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα.

Η ολοκαίνουργια G-Class σε έκδοση AMG;

1.930 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2018)

Η νέα Mercedes-Benz G-Class δεν έχει παρά μόνο λίγες ημέρες που έκανε το επίσημο ντεμπούτο της και όπως συμβαίνει αρκετές φορές στο χώρο του αυτοκινήτου, έχουν ήδη ξεκινήσει η ιδέες για ισχυρότερες εκδόσεις του μοντέλου.

Από τη στιγμή που μιλάμε για ένα μοντέλο Mercedes δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από τις ιδέες των ανεξάρτητων σχεδιαστών μια ισχυρή έκδοση AMG, κάτι το οποίο εμπνεύστηκε ο Aksyonov Nikita, ο οποίος δημοσίευσε την δική ιδέα.
 
Ο καλλιτέχνης απεικονίζει τη G-Class AMG με πολύ μικρές αλλαγές σε σχέση με το νέο μοντέλο, περιλαμβάνοντας ένα νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, μία γρίλια AMG και ανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και νέου τροχούς.
Σε ότι αφορά τον κινητήρα δεν γίνεται λόγος πως σε περίπτωση που η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσιζε να φέρει στην παραγωγή την ισχυρή αυτή έκδοση θα μπορούσε να την εξοπλίσει με το 4.0-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα, ο οποίος στην πιο ισχυρή του μορφή προσφέρει 612 ίππους και 850Nm ροπής.
 
Προς το παρόν, η Mercedes δεν έχει ανακοινώσει κάτι σχετικό με μια ισχυρή έκδοση της νέας G-Class, η οποία θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές τον ερχόμενο Ιούνιο και στη συνέχεια θα περάσει τον ατλαντικό για να φτάσει και στις ΗΠΑ πριν το τέλος του τρέχοντος έτους.  

Hyundai
LEASING CONNECT VS DOBLO