Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Την εμφάνισή του για πρώτη φορά έκανε το επερχόμενο μοντέλο της DS στην κατηγορία των SUV, DS 3 Crossback.

Oι εικόνες υποδηλώνουν ότι το μοντέλο, υιοθετεί το προφίλ του DS 7 Crossback.

Φήμες κάνουν λόγο πως το DS 3 Crossback θα βασιστεί στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα του ομίλου, CMP.

Η πρώτη εμφάνιση του DS 3 Crossback

2.329 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2018)

Την εμφάνισή του για πρώτη φορά έκανε το επερχόμενο μοντέλο της DS στην κατηγορία των SUV, DS 3 Crossback. Δείτε περισσότερα.

Δύο αναμένεται να κάνει τα μοντέλα της στην κατηγορία των SUV η DS, με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός μικρότερου SUV να κάνουν την εμφάνισή τους, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα φέρει την ονομασία DS 3 Crossback, αποτελώντας το μικρότερο αδερφό του DS 7 Crossback.
 
Όπως μπορούμε να δούμε από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, το μοντέλο που όταν θα έρθει στις αγορές θα κοντραριστεί με τα MINI Countryman και Audi Q2, είναι καλυμμένο με βαρύ καμουφλάζ και δοκιμάζεται από τους ανθρώπους της αυτοκινητοβιομηχανίας σε τεστ υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Το καμουφλάζ δεν μας επιτρέπει να βγάλουμε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα, ωστόσο οι εικόνες υποδηλώνουν ότι το μοντέλο, υιοθετεί το προφίλ του DS 7 Crossback σε μικρότερο μέγεθος, ενώ δεν αποκλείεται να έχει πολλά σχεδιάστηκα στοιχεία από το DS3.
 
Από κει και πέρα, φήμες κάνουν λόγο πως το DS 3 Crossback θα βασιστεί στην ολοκαίνουργια πλατφόρμα του ομίλου, CMP, πάνω στην οποία θα τα κατασκευαστούν τα αυτοκίνητα που θα έρθουν στην παραγωγή με γνώμονα την ηλεκτροκίνηση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, η οποία θα φέρει ένα ηλεκτρικό μοτέρ που θα συνδυάζεται με μία μπαταρία 50kWh, η οποία θα προσφέρει μια αυτονομία περίπου 450 χιλιομέτρων.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η έκδοση του DS 3 Crossback είναι πολύ πιθανό να λανσαριστεί το 2019, η οποία θα συμπληρώσει μια plug-in υβριδική έκδοση του DS 7 Crossback, στην ηλεκτροκίνητη σειρά DS.

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS