Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η έδειξε τη σύγχρονη καμπίνα του νέου Audi Q4 e-tron.
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η έδειξε τη σύγχρονη καμπίνα του νέου Audi Q4 e-tron.

Η σύγχρονη καμπίνα του νέου Audi Q4 e-tron

6.507 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2021)

Η Audi κινείται στους ρυθμούς της παρουσίασης του νέου Q4 e-tron και σήμερα η γερμανική μάρκα προχώρησε στην αποκάλυψη του hi-tech εσωτερικού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όταν το νέο Q4 e-tron κάνει το ντεμπούτο του τον επόμενο μήνα, το ηλεκτρικό SUV της Audi θα ακολουθήσει την ίδια διαδρομή με αυτή του e-tron, προσφέροντας δηλαδή μηδενικές εκπομπές ρύπων αλλά και μία εξόχως σύγχρονη καμπίνα με μπόλικη τεχνολογία. Αυτό άλλωστε επισημοποίησε σήμερα και η μάρκα δημοσιεύοντας τις πρώτες εικόνες του εσωτερικού, μαζί με κάποιες του πρωτότυπου.
 
Το γεγονός πως το Q4 e-tron θα έχει μήκος 4.590 χιλιοστά, πλάτος 1.865 χιλιοστά, ύψος 1.613 χιλιοστά και μεταξόνιο 2,76 μέτρα, θα τους προσφέρει μία ευρύχωρη καμπίνα μήκους 1,83 μέτρων. Το γεγονός αυτό σύμφωνα με τη μάρκα έδωσε τη δυνατότητα στους ανθρώπους της μάρκα να δημιουργήσουν στο εσωτερικό χώρους αποθήκευσης ισάξιους των 24,8 λίτρων (μαζί με το ντουλαπάκι), τη στιγμή που το πορτμπαγκάζ μπορεί να φιλοξενήσει 520 λίτρα ή 1.490 εάν τα καθίσματα πέσουν.
 
Το βασικό χαρακτηριστικό ωστόσο θα είναι η μπόλικο τεχνολογία η οποία θα εκτίνεται από τις θύρες USB type-C που θα μπορεί κάποιος να βρει και φυσικά θα φτάνει έως το Virtual Cockpit της Audi που θα συνοδεύεται στάνταρ από ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και οθόνες 10,1 ιντσών ή 11,6 ιντσών (προαιρετικά) για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Παράλληλα δύο νέες δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες για πρώτη φορά στο Q4 e-tron ο βοηθός που θα δέχεται φωνητικές εντολές, αλλά και ένα Head up display επαυξημένης πραγματικότητας (προαιρετικό).
 
Το τελευταίο κατά τη διάρκεια της πλοήγησης θα βοηθάει τον οδηγό προβάλλοντας βέλη στο παρμπρίζ που θα του δείχνουν την πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσει, ενώ η διαγώνιος του θα φτάνει ακόμα και τις 70 ίντσες. Φυσικά δίνει και άλλες πληροφορίες στον οδηγό όπως το όριο ταχύτητας στο δρόμο που βρίσκεται, την ταχύτητα που κινείται το αυτοκίνητα κ.α.
 
Κλείνοντας αξίζει να σημειωθεί πως οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν δέρμα Nappa για να ντύσουν την καμπίνας τους, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ψεύτικου δέρματος που μοιάζει με σουέτ, αλλά αποτελείται από 45% ανακυκλωμένα υλικά. Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Q4 e-tron θα ακολουθήσουν σύντομα.      

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr