ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Η τιμή της Mercedes-AMG GT Black Series

2.527 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2020)

Αστρονομικό είναι το κόστος της νέας Mercedes-AMG GT Black Series των 730 ίππων, ωστόσο η τιμή της μπορεί να ανέβει ακόμα περισσότερο ανάλογα τον έξτρα εξοπλισμό.

Μια βδομάδα νωρίτερα η Mercedes παρουσίασε την σκληροπυρηνική AMG GT Black Series και πλέον το μοντέλο είναι σύμφωνα με ανακοίνωση της φίρμας διαθέσιμο για παραγγελία.

Η τιμή της Μercedes AMG GT Black Series στην Γερμανία ξεκινά από τις 335.240 ευρώ ωστόσο το κόστος μπορεί να ανέβει και άλλο ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα θέλω του πελάτη. Συγκεκριμένα, η Magma βαφή και η Green Hell Magno κοστίζουν 8.468 ευρώ ενώ το Track πακέτο για την πίστα κοστίζει 7.540 ευρώ και περιλαμβάνει roll cage από τιτάνιο, ζώνες τεσσάρων σημείων και πυροσβεστήρα ενώ το πακέτο Memory κοστίζει 1.914 ευρώ και προσφέρει καθίσματα, καθρέπτες και τιμόνι που θυμούνται τις προτιμήσεις του οδηγού και προσαρμόζονται αυτόματα κάθε φορά που αυτός κάθεται στην θέση του.

Ο κατάλογος για τα υπόλοιπα «καλούδια» είναι μεγάλος και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Burmester σύστημα ήχου αντί 4.814 ευρώ, 75 λίτρων ρεζερβουάρ καυσίμου με 93 ευρώ, φιμέ παράθυρα με 430 ευρώ, το Anti-Theft πακέτο με 510 ευρώ και πολλά άλλα.

Η ισχύς πηγάζει από ένα twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων που αποδίδει 730 άλογα και 800 Nm ροπής που συνδυάζεται με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της φίρμας που έχει ενισχυθεί για να αντέξει την τεράστια ιπποδύναμη. Η κίνηση στέλνεται στους πίσω τροχούς και δίνει την δυνατότητα στο μοντέλο να πετυχαίνει το 0-100χλμ./ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα και το 0-200 σε λιγότερο από 9 δλ, με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 325 χλμ./ώρα. Το μοτέρ έχει αναβαθμιστεί σημαντικά ενώ το μοντέλο εξοπλίζεται μεταξύ άλλων και με coilover ανάρτηση, αντιστρεπτικές ράβδους και κεραμικά φρένα
 

FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG