Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το αφεντικό του R&D της SEAT, Matthais Rabe, επιβεβαίωσε πως η φίρμα ετοιμάζει ηλεκτρικά μοντέλα επιδόσεων, τα οποία θα ενταχθούν στην οικογένεια CUPRA.

Το αφεντικό του R&D της SEAT, Matthais Rabe, επιβεβαίωσε πως η φίρμα ετοιμάζει ηλεκτρικά μοντέλα επιδόσεων, τα οποία θα ενταχθούν στην οικογένεια CUPRA.

Ηλεκτρικά SEAT CUPRA

2.983 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2017)

Μέσα στα πολλά που προγραμματίζουν στη SEAT, είναι και η δημιουργία CUPRA εκδόσεων των μελλοντικών τους ηλεκτρικών μοντέλων, το πρώτο από τα οποία αναμένεται το 2019 με αυτονομία περίπου 500 χλμ.

Σε μεγάλα «κέφια» βρίσκονται οι άνθρωποι της SEAT, καθώς πέρσι έκαναν ρεκόρ κερδών, ενώ φέτος συνεχώς ανανεώνουν τη γκάμα τους. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου Arona, το αφεντικό του R&D της φίρμας, Matthais Rabe, μίλησε για έξι νέα μοντέλα ως το 2020, ενώ επιβεβαίωσε πως η SEAT ετοιμάζει ηλεκτρικά μοντέλα επιδόσεων, τα οποία θα ενταχθούν στην οικογένεια CUPRA.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
O Matthias Rabe δήλωσε σχετικά: «Η υπόθεση CUPRA είναι πολύ σημαντική για εμάς. Είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα δούμε CUPRA εκδόσεις των ηλεκτρικών μας μοντέλων.». Το μεγαλοστέλεχος της ισπανικής εταιρείας συνέχισε λέγοντας: «Τα ηλεκτρικά μοντέλα έχουν φανταστική απόδοση και επιτάχυνση. Το όνομα CUPRΑ και ο ηλεκτρισμός δεν είναι μία αντίφαση.».
  
Ο κος Rabe δεν ξεκαθάρισε το πότε θα δούμε το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο με τα λογότυπα CUPRA. Αυτό που ξέρουμε είναι πως η SEAT θα λανσάρει το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο το 2019. Θα στηριχθεί στην πλατφόρμα MEB του VW Group, με τα αφεντικά της φίρμας να μιλούν για αυτονομία έως και 500 χλμ.
 
Τέλος, η SEAT σχεδιάζει να προσφέρει υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις στα μελλοντικά της μοντέλα, με το επόμενο Leon να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτή την κατεύθυνση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
NISSAN