Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ηλεκτρική με 280 άλογα η νέα Alfa Romeo Junior Veloce

 Σχολιάστε 
6.348 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2024)
Ηλεκτρική με 280 άλογα η νέα Alfa Romeo Junior Veloce
2 Φωτογραφίες »

- Αποδίδει την ίδια ισχύ όπως κάθε άλλη Alfa Veloce
- Έχει χαμηλωμένη ανάρτηση και πατάει σε 20άρες ζάντες
- Φτιάχτηκε από την ομάδα που έχει αναπτύξει όλες τις θρυλικές Alfa

Αποδίδει την ίδια ισχύ όπως κάθε άλλη Alfa Veloce

Ολοκληρώνοντας τις απαιτητικές δοκιμές εξέλιξης της Junior, του ολοκαίνουργιου SUV πόλης της Alfa Romeo, η φίρμα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως οι μηχανολόγοι της μάρκας κατάφεραν να φτάσουν τη μέγιστη ισχύ της κορυφαίας έκδοσης Veloce στα 280 άλογα και την ροπή στα 345 Nm. Τα 280 άλογα ήταν ο μεγάλος στόχος καθώς τόσο αποδίδουν και οι εκδόσεις Veloce των Stelvio, Giulia και Tonale. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και επίσημες φωτογραφίες της Veloce έκδοσης θα έρθουν στην δημοσιότητα το επόμενο διάστημα.

Έχει χαμηλωμένη ανάρτηση και πατάει σε 20άρες ζάντες

Εκτός από υψηλή ιπποδύναμη, η κορυφαία Junior διαθέτει και πολλές ακόμα μηχανολογικές βελτιώσεις σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας. Για παράδειγμα, η κρεμαγέρα έχει λόγο μετάδοσης 14,6:1, η ανάρτηση είναι 2,5 cm χαμηλωμένη και το σύστημα πέδησης διαθέτει τεράστιους εμπρός δίσκους διαμέτρου 380 mm με τετραπίστονες μονομπλόκ δαγκάνες. Ταυτόχρονα, τη μέγιστη πρόσφυση του εμπρός συστήματος εγγυώνται το Torsen διαφορικό και οι ζάντες 20 ιντσών τυλιγμένες με σπορ ελαστικά χαμηλού προφίλ.

Φτιάχτηκε από την ίδια ομάδα που έχει αναπτύξει όλες τις θρυλικές Alfa

Η Junior Veloce εξελίχθηκε στις εγκαταστάσεις του Balocco Proving Ground, εκεί δηλαδή όπου οι καλύτεροι μηχανικοί και οδηγοί της μάρκας έχουν αναπτύξει μοντέλα όπως οι 4C, 8C, Giulia & Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA και 33 Stradale. Για πρώτη φορά, δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο θα έχουν σε λίγες ημέρες τη δυνατότητα για πρώτη φορά να οδηγήσουν στην διαδρομή “Langhe” που ξεπερνά τα 20 km σε μήκος και προσομοιάζει τέλεια τις πλέον απαιτητικές συνθήκες που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο δρόμο κατά την πρώτη τους επαφή με το αυτοκίνητο.

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS