Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με το Model Y εισέρχεται και η Tesla στο χώρο των crossovers.

Με το Model Y εισέρχεται και η Tesla στο χώρο των crossovers.

Ηλεκτρικό Crossover

2.557 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2017)

Σταδιακά και η Tesla μπαίνει στο χώρο των crossovers καθώς οι πωλήσεις τους δεν μπορούν να την αφήσουν αδιάφορη

Το Tesla Model 3 δε θα είναι το μόνο προσιτό μοντέλο της εταιρείας τα επόμενα χρόνια καθώς θα συνοδευτεί από ένα συμπαγές crossover που θα ονομάζεται Model Υ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Model Y θα βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα με το Model 3 και αν σκεφτούμε τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για crossovers, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γίνει το best seller της Tesla. Σε απόδειξη αυτού, η Tesla πέρυσι αποκάλυψε ότι οι πωλήσεις του Model Y θα μπορούσαν να κινηθούν μεταξύ 500.000 και 1.000.000 μονάδων ανά έτος.Η αποκάλυψη του Model Y θα γίνει όταν η παραγωγή του Model 3 θα έχει μπει σε πλήρη ροή, πιθανότατα το 2018, και είναι αρκετά πιθανό οι πίσω πόρτες να ανοίγουν προς τα πάνω όπως στο Model X ενώ θα εξοπλίζεται και με τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης με κόστος περίπου 8.500$.

Το Model 3 αναμένεται να προσφέρεται με μπαταρία χωρητικότητας 60 KWh έχοντας αυτονομία περίπου 370 χλμ. Ο Elon Musk πιθανότατα θα θέλει και το Model Y να έχει την ίδια αυτονομία οπότε ίσως αναγκαστεί να τοποθετήσει μια κάπως μεγαλύτερη μπαταρία ώστε να το πετύχει αυτό, το οποίο μεταφράζεται σε ελαφρώς τσιμπημένη τιμή για το Model Y.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
VW