Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Nα θυμίσουμε πως μετά από τρία χρόνια και 918 μονάδες που κατασκευάστηκαν, η 918 Spyder σταμάτησε το 2015.

Ηλεκτρικός ο διάδοχος της Porsche 918;

1.437 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2019)

Η Porsche εργάζεται ήδη σε διάφορα ηλεκτρικά οχήματα, όπως για παράδειγμα η Taycan και η Taycan Cross Turismo, ωστόσο μπορεί να μην είναι τα μοναδικά, καθώς ένας ηλεκτρικός διάδοχος της 918 είναι μέσα στις σκέψεις των ανθρώπων της μάρκας.

Με τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που σκοπεύει να κατασκευάσει, η γερμανική μάρκα έχει ένα πολύ σταθερό υπόβαθρο για να αρχίσει σοβαρά να σκέφτεται ένα καινούργιο hypercar. Μάλιστα δεν αποκλείεται αυτό να αφορά τον αντικατάσταση της 918 Spyder, με το μοντέλο να διατηρεί τις πιθανότητές του να έρθει με ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.
 
Αυτό μάλιστα σημείωσε με δηλώσεις του και ο διευθύνων σύμβουλος της Porsche, Oliver Blume, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «Μπορεί να είναι ένα καθαρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο».
 
Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για το νέο αυτοκίνητο, ωστόσο σε περίπτωση που αποφασιστεί να υιοθετήσει ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, τότε δεν αποκλείεται σημαντικό ρόλο να παίξει η Rimac. Το γεγονός πως η Volkswagen απέκτησε το 10% της κροατικής εταιρείας, η οποία έχει μεγάλη τεχνογνωσία λόγω των μοντέλων της μπορεί να αποτελέσει σημαντική βοήθεια για τον διάδοχο της 918.
 
«Η συνεργασία θα είναι πολύ πιο σημαντική στο μέλλον. Για μένα, είναι σημαντικό να έχουμε έναν συνεργάτη με γνώση και εμπειρία. Ο Mate Rimac είναι ένας ειδικός, πολύ φιλόδοξος και ο ιδανικός συνεργάτης για να κάνει πρωτότυπα και να δώσει μικρές, έξυπνες λύσεις», ήταν τα λόγια του Blume.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως μετά από τρία χρόνια και 918 μονάδες που κατασκευάστηκαν, η 918 Spyder σταμάτησε το 2015. Ωστόσο είτε ο διάδοχός του είναι ηλεκτροκίνητος είτε όχι, δεν πρέπει να φθάσει πριν από το 2025 το νωρίτερο, όπως δήλωσε ο Blume σε προηγούμενη συνέντευξή του.    

Hyundai
E-DUCATO CARGO BOX