Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πως σας φαίνεται η LaFerrari σε μπλε ηλεκτρίκ;

Πως σας φαίνεται η LaFerrari σε μπλε ηλεκτρίκ;

«Ηλεκτρισμένη» φαντασίωση! (+VIDEO)

2.851 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2016)

Το video με την μπλε ηλεκτρίκ LaFerrari να κυκλοφορεί στους δρόμους του Μεξικό, έχει κερδίσει τους φαν του νέου μοντέλου εξαιτίας της χρωματικής έκδοσής του. Είναι η πιο όμορφη που έχετε δει;

Τα νέα πολυτελή μοντέλα με το όνομα LaFerrari που λάνσαρε την τελευταία 3ετία, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία σε περιορισμένη έκδοση, έχουν γίνει ανάρπαστα και μάλιστα έχουν φθάσει να πωλούνται πλέον ακόμη και 5 φορές πάνω από την αρχική τους τιμή!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Θεωρούνται ήδη από τα κορυφαία supercars όλων των εποχών και έχουν «τρελάνει» τους φαν της Ferrari και όχι μόνο. Αυτή η… τρέλα μάλιστα, έχει αρχίσει να αυξάνεται από τη στιγμή που ανέβηκε στο internet ένα video  από το Μεξικό, με έναν από τους ελάχιστους κατόχους LaFerrari να οδηγεί το αυτοκίνητό του στους δρόμους της πόλης Μοντερέι. 
Κι αυτό γιατί είναι το πρώτο μοντέλο που κάνει την εμφάνισή του, στη χρωματική έκδοση του μπλε ηλεκτρίκ, με την αντίθεση του μαύρου στην οροφή του. Το αποτέλεσμα είναι όντως εντυπωσιακό και έχει ανοίξει τη συζήτηση για το αν αποτελεί το πιο όμορφο εμφανισιακά από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα.
 
Εσείς τι λέτε; Σε τι χρώμα φαντάζεστε ότι θα την παίρνατε;
 
Δείτε τη στο video:
 

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY