Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Καμία ομάδα δεν θέλει τους κινητήρες μας δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια το αφεντικό μηχανοκίνητου αθλητισμού της Honda.

Καμία ομάδα δεν θέλει τους κινητήρες μας δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια το αφεντικό μηχανοκίνητου αθλητισμού της Honda.

Honda: Στα αζήτητα τα μοτέρ της

6.401 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2016)

Φαίνεται πως οι μέτριες επιδόσεις των μονοθέσιων της McLaren δεν κάνουν καθόλου ελκυστικά τα μοτέρ της Honda, η οποία θα ήθελε και μία δεύτερη ομάδα, αλλά δυστυχώς για την ίδια, καμία ομάδα δεν είναι πρόθυμη να τα αποκτήσει.

Η Honda εδώ και δύο χρόνια προσπαθεί να διακριθεί στην F1, αλλά η επιστροφή της στην κορυφαία έκφανση του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν είναι και τόσο επιτυχημένη. 
Και παρά το γεγονός πως μία δεύτερη ομάδα στην F1 με τα μοτέρ της Honda θα έκανε καλό στην εξέλιξη του μοτέρ, καμία δεν φαίνεται πρόθυμη να αποκτήσει το συγκεκριμένο μοτέρ. 
Η Honda αυτή τη στιγμή είναι η μόνη κατασκευάστρια κινητήρων στην F1 που συνεργάζεται μόνο με μία ομάδα και σύμφωνα με το αφεντικό του μηχανοκίνητου αθλητισμού της μάρκας Yusuke Hasegawa "δεν είμαστε ακόμη δυνατοί για να γίνουμε ελκυστικού". 
Ο ίδιος συμπλήρωσε λέγοντας "από τεχνική σκοπιά, θα ήταν καλό να έχουμε και μία δεύτερη ομάδα, για να δουλεύει τους κινητήρες μας. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει καμία ομάδα αυτή τη στιγμή που να θέλει τους κινητήρες μας."
Όσον αφορά το μέλλον των μοτέρ της Honda στην F1, ακόμη και ο Hasegawa δεν ξέρει τελικά αν θα εξελίξουν το υπάρχον μοτέρ ή αν θα πάνε σε κάτι σχεδόν καινούργιο.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
FALKEN ZIEX ZE 320 TEST