Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ηyundai: 12 νέα crossover μέχρι τα τέλη του 2021

2.272 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2020)

Καταιγισμό νέων crossover ετοιμάζεται να φέρει η Hyundai, σύμφωνα με το πλάνο που ανακοίνωσε χθες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.


Η Hyundai παρουσίασε χθες το αμερικάνικων προδιαγραφών Tucson και τις πρώτες εικόνες teaser των Tucson N Line και Elantra N αλλά ανακοίνωσε επίσης πως έχει σχέδια για να λανσάρει ακόμα 12 νέα ή «σημαντικά αναβαθμισμένα» crossover μέχρι το τέλος του 2021.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το τι ετοιμάζει, ξέρουμε όμως πως στην λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονται τα ήδη «γνωστά» Kona, Santa Fe και Tucson. Η Hyundai επιβεβαίωσε επίσης τον ερχομό ολοκαίνουργιων μοντέλων, όπως το Santa Cruz pick-up και το Ioniq 5, για το οποίο πήραμε μα γεύση χάρη στο 45 concept.

Σύμφωνα με το πλάνο της, η Hyundai θα έχει μία από τις πιο καινούριες και φιλικές προς το περιβάλλον γκάμες SUV στην αυτοκίνηση, με την μάρκα να σημειώνει μάλιστα πως θα πρέπει να περιμένουμε υβριδικές, plug-in υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, πολλές εκδόσεις βενζίνης και μοντέλα υψηλών επιδόσεων του τμήματος N Performance.

Παραμένει αρκετά ασαφές ποια είναι τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που ετοιμάζει, αλλά ο αντιπρόεδρος της Hyundai τόνισε για τη στρατηγική σχεδιασμού προϊόντων της φίρμας: «Οι εργατικοί μηχανικοί, οι σχεδιαστές και οι ομάδες ανάπτυξης μας έχουν αναπτύξει φανταστικά νέα προϊόντα για τους πελάτες μας». Ο Olabisi Boyle πρόσθεσε: «Τα SUV της Hyundai και τα αυτοκίνητα N υψηλών επιδόσεων είναι εδώ και δεν μπορώ να περιμένω να δω πώς θα αντιδράσουν οι καταναλωτές».
 

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO