Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένας λόγος που η Hyundai λέγεται πως δεν επενδύει τόσο σε νέες τεχνολογίες είναι ότι θέλει να πετύχει μακροπρόθεσμη αξιοπιστία για τα αυτοκίνητα της.

Ηyundai: «BMW και Mercedes σπαταλούν χρήματα»

5.812 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2017)

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Βiermann, υψηλόβαθμο στέλεχος της Hyundai, λέγοντας ότι οι δύο αυτές εταιρείες σπαταλούν πολλά χρήματα σε τεχνολογίες που δεν είναι καθόλου πρακτικές και χρησιμοποιούνται σπάνια. Διαβάστε τι άλλο είπε.

Eίναι γεγονός ότι τα αυτοκίνητα στις μέρες μας είναι εξοπλισμένα με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, με πολλά από αυτά να παραπέμπουν σε συστήματα αυτόνομης οδήγησης.

Ο Αlbert Βiermann, επικεφαλής Επιδόσεων της Hyundai, θεωρεί ότι πολυτελείς φίρμες σαν την BMW και την Mercedes έχουν επικεντρωθεί στην ανάπτυξη τεχνολογιών που χρειάζονται πολλά χρήματα και χρόνο αλλά στην πραγματικότητα δεν προσφέρουν πολλά στον καταναλωτή.
Tα ακριβή του λόγια ήταν: « Eίναι όλα marketing. Πολλά από αυτά υπάρχουν για τα μέσα ενημέρωσης, για να στραφούν τα βλέμματα πάνω τους. Αλλά πόσα από αυτά επιλέγονται από το κοινό;». Για παράδειγμα, τόνισε για τις κάμερες, που μέσω ραντάρ μπορούν να «δουν» αν ο δρόμος έχει λακκούβες έτσι ώστε να προσαρμόσουν ανάλογα την ανάρτηση, ότι είναι εντελώς αχρείαστες και «ανόητες».
 
Ο πρώην επικεφαλής της BMW M σημείωσε επίσης ότι παρά το γεγονός ότι το Genesis G90 χρησιμοποιεί μια λίγο πιο «βαριά» πλατφόρμα από ατσάλι μπορεί να ανταγωνιστεί τις BMW και S-Class σε πολλούς τομείς, χωρίς όλες αυτές τις περιττές τεχνολογίες για τον ίδιο.

Ένας λόγος που η Hyundai λέγεται πως δεν επενδύει τόσο σε νέες τεχνολογίες είναι ότι θέλει να πετύχει μακροπρόθεσμη αξιοπιστία για τα αυτοκίνητα της ενώ μπορεί έτσι να διαθέτει περισσότερα χρήματα σε δοκιμές.
 

Mercedes
Autotriti.gr